X

Igor Gorgan este apărat de fostul său şef: „Cineva vrea să-și bată joc de el”

Igor Gorgan este apărat de fostul său şef: „Cineva vrea să-și bată joc de el”

Generalul Igor Gorgan, fost șef al Statului Major al Armatei Naționale în perioadele 2013 – 2016 și 2019 – 2021, crede că, prin dezvăluirile reporterilor de la The Insider, care au făcut publice poze și discuții ale acestuia cu un colonel din serviciile secrete rusești, cineva ar vrea „să-și bată joc de el”.

Citeşte şi: Nicu Popescu: Integrarea europeană a Republicii Moldova este misiunea vieții mele – Stiripesurse.md

Cel puțin, așa declară fostul ministru al Apărării, socialistul Pavel Voicu, cel care l-a repus, în 2019, pe Gorgan la cârma Armatei Naționale, după ce acesta fiind demis de fostul ministru Anatol Șalaru.

„L-am contactat pe dl Gorgan și el a spus că vor să-și bată joc de el, că nu înțelege nimic și își rezervă dreptul să nu spună nimic, deoarece este o făcătură. Îmi vine greu să cred că el a dat intenționat anumite informații și cred că aș rămâne foarte dezamăgit dacă, totuși, m-aș convinge că este adevărat”, a declarat Pavel Voicu pentru Jurnal.

Igor Gorgan este apărat de fostul său şef: „Cineva vrea să-și bată joc de el”

Și Alexandru Gorgan, tatăl generalului suspectat de trădare în interesele Federației Ruse, care a fost viceministru al Apărării, dar și ex-consilierul prezidențial Alexei Barbăneagă, despre care se spune că l-a protejat pe Igor Gorgan, îl apără pe acesta.

„Sunt minciuni. (…) Că l-am promovat, nu înseamnă că e trădare de patrie”, a declarat Barbăneagră pentru Jurnal.

Tags: Igor GorganPavel Voicu
Știrile zilei