X

Igor Grosu: „Anul 2023 va rămâne anul care ne-a arătat cine suntem…”

Igor Grosu: „Anul 2023 va rămâne anul care ne-a arătat cine suntem…”

În mesajul său de felicitarea cu ocazia Nașterii Domnului, președintele Parlamentului, Igor Grosu, consideră că, în acest an, moldovenii au arătat întregii lumi cine sunt.

Citește și: Un fost premier critică revocarea lui Armașu de la conducerea BNM

„Anul 2023 va rămâne anul care ne-a arătat cine suntem, suntem europeni”, menționează Grosu în mesajul său de Crăciun, publicat pe pagina sa de socializare.

„Acum la sfârșit de an mai mult ca niciodată vreau să sărbătorim victoria noastră comună. Anul acesta am arătat lumii întregi că suntem o adevărați europeni, nu doar prin aspirații, dar și prin pașii concreți….  aceea îmi doresc ca acum de sărbători să ne bucurăm de faptul că suntem un popor european și că avem curajul să mergem spre țelul care ni l-am propus, va fi un drum lung, dar pe noi moldovenii nu ne sperie munca. Ba mai mult această muncă ne va uni și ne va face mai puternici în fața provocărilor”, mai scrie președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Șeful Legislativului s-a referit, în mod special, la decizia Consiliului European de a începe negocierile de aderare la UE cu R. Moldova și la faptul că, în acest context, țara noastră a îndeplinit „cea mai mare parte a recomandărilor”.

Nu în ultimul rând, șeful Legislativului le-a urat moldovenilor să fie mai buni de Crăciun și să creadă în minuni.

Tags: Igor Grosumesaj de CrăciunPreședintele Parlamentului
Știrile zilei