X

Igor Grosu, despre absența opoziției la ședința cu Donald Tusk: ‘Un boicot tipic!’

Igor Grosu, despre absența opoziției la ședința cu Donald Tusk: ‘Un boicot tipic!’

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, a criticat absența opoziției la ședința festivă de miercuri, 4 septembrie, unde a fost prezent premierul polonez, Donald Tusk. La o emisiune de la Jurnal TV, șeful Legislativului a asigurat că toți deputații au fost invitați la eveniment, calificând gestul opoziției drept „un boicot tipic”.

„Eu de câteva ori m-am asigurat că secretariatul Parlamentului a transmis invitații la toți deputații. Vă spun cu toată responsabilitatea, astăzi am mai cerut o dată dovada de la colegi ca să-mi dea e-mailul trimis la toți deputații și mi-au arătat. Nu se face așa ceva, noi am invitat corp diplomatic, presa, oameni de afaceri, în opinia mea a fost o formă de boicot tipic și o lipsă de cultură și maturitate politică”, a menționat Igor Grosu, potrivit moldova1.md.

Citește și: Crește nemulțumirea rușilor. Putin nu a mai fost așa de puțin popular de la mobilizarea parțială din 2022

Amintim că ieri, prim-ministrul Poloniei, Donald Tusk a efectuat o vizită în Republica Moldova. Oficialul a avut întrevederi cu conducerea țării și a susținut un discurs în Parlament, în cadrul unei ședințe festive de la care a lipsit opoziția. „Veți putea conta întotdeauna pe Polonia”, a transmis Donald Tusk, în limba română, de la tribuna centrală a Legislativului.

Tags: Donald TuskIgor Grosuopozitie
Politică