X

Igor Munteanu, liderul CUB, surprins de lista de semnături pentru Victoria Furtună

Igor Munteanu, liderul CUB, surprins de lista de semnături pentru Victoria Furtună

Igor Munteanu, liderul Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB), a declarat că nu are nicio idee cum o listă pentru semnături în susținerea Victoriei Furtună a ajuns la ei. Reacția sa vine în contextul în care informațiile privind prezența listei de semnături au fost distribuite pe rețelele de socializare și au provocat controverse.

Munteanu a subliniat că nu știe cine este responsabil pentru distribuirea acestor liste către CUB și că partidul său nu are legătură cu acest demers. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Rezoomat”.

Amintim că, candidatul Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, Igor Munteanu nu a fost admis în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Motivul invocat de CEC este că acesta nu a prezentat cel puțin 15 mii de semnături valabile din cel puțin 18 raioane.

Potrivit autorității electorale, candidatul a prezentat doar 14 827 de semnături valabile (din 10 raioane). Candidatul și/sau reprezentanții lui nu au participat la ședința CEC.

 

Tags: Igor MunteanuLiderul CUB
Categorii: PoliticăȘtirile zilei