Îi cer demisia selecționerului după eliminarea de la EURO 2024! ”Conflict aproape deschis” cu starul echipei

Publicat:

Îi cer demisia selecționerului după eliminarea de la EURO 2024! ”Conflict aproape deschis” cu starul echipei

Ucraina a fost eliminată de la EURO 2024. Trupa pregătită de Serghei Rebrov (50 de ani) a încheiat pe ultimul loc în Grupa E, câștigată de România.

Toate cele patru echipe din grupă, România, Belgia, Slovacia și Ucraina, au încheiat cu câte patru puncte, însă eșecul drastic, 0-3, în fața ”Tricolorilor” a cântărit enorm în contraperformanța ucrainenilor.


Suporterii ucraineni au fost dezamăgiți de rezultatul echipei lor naționale și tot mai multe voci îi cer demisia lui Rebrov. Totuși, Vladyslav Vashchuk (49 de ani), internațional cu 63 de selecții la reprezentativa Ucrainei, face apel la calm.

Citește și: Radu Albot s-a calificat pe tabloul principal la Wimbledon

”Fanii pot spune ce vor. Dar trebuie să existe un comitet executiv, să existe un raport pentru acest turneu. Este atât de ușor să fluturi o sabie – toată lumea o poate face. Nu este nevoie să abordăm atât de categoric”, a transmis Vashchuk, potrivit sport.ua.

De asemenea, în presa de la Kiev a apărut informația potrivit căreia între Alexander Zinchenko, unul dintre cel mai bine cotați jucători ucraineni, și Serghei Rebrov a existat un ”conflict aproape deschis”. Fotbalistul de la Arsenal a fost nemulțumit de metodele de lucru ale selecționerului.

Între timp, cei doi au avut o discuție și și-au dat mâna.

“Ce a lipsit? Nu e vorba de ce a lipsit azi, e vorba de meciul cu România. Astăzi nu am ce să le reproșez jucătorilor sau altor persoane.

Ne-am creat ocazii, au fost multe. Din păcate, n-am marcat, dar azi toți ucrainenii au fost recunoscători față de jucători, deoarece au încercat să câștige meciul.

Facem totul pentru armata noastră. Am văzut asta azi atât la antrenament, cât și în meci. Jucătorii au dat totul”, a spus Rebrov, după eliminarea Ucrainei de la EURO 2024.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Panama Papers: Toți cei 28 de inculpați în scandalul Mossack-Fonseca au fost achitați

Panama Papers: Toți cei 28 de inculpați în scandalul Mossack-Fonseca au fost achitați Un tribunal panamez a achitat toate cele 28 de persoane acuzate de...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Viktor Orbán preia președinția rotativă a Consiliului European cu sloganul ‘Make Europe Great Again’

Viktor Orbán preia președinția rotativă a Consiliului European cu sloganul 'Make Europe Great Again' Liderul pro-Kremlin al Ungariei, Viktor Orban, preia președinția rotativă a Consiliului...

Încă două motociclete implicate într-un accident în localitatea Gordinești, din raionul Edineț

Încă două motociclete implicate într-un accident în localitatea Gordinești, din raionul Edineț Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce motocicletele cu care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.