‘Cea mai importantă reţea de trafic de stupefiante’ din Marsilia a fost destructurată

Publicat:

Poliţia a destructurat “cea mai importantă reţea de trafic de stupefiante din Marsilia”, în sud-estul Franţei, prin plasarea în detenţie a opt persoane, au anunţat vineri surse oficiale, informează AFP, potrivit agerpres.

În timpul unei operaţiuni care a mobilizat 250 de poliţişti, au fost arestate 20 de persoane în cartierele sensibile din nordul oraşului, a anunţat Directorul interregional al poliţiei judiciare, Eric Arella, potrivit căruia este vorba de primul punct de vânzare de stupefiante din Marsilia.


Vezi şi: ALERTĂ cu bombă într-o gară londoneză. Poliţiştii au arestat un suspect – VIDEO

De asemenea, poliţia a confiscat 200 de kilograme de canabis şi 9 arme Kalaşnikov, precum şi 30.000 de euro, o grenadă şi două veste antiglonţ.

Printre cele 17 persoane trimise în final în faţa judecătorului de instrucţie, opt au fost inculpate şi plasate în detenţie provizorie, pentru “trafic de stupefiante, asociere cu răufăcători, încălcare a legislaţiei privind armele”, potrivit procurorului Republicii Franceze, Xavier Tarabeux.

Citeşte şi: Presa internaţională despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Printre persoanele plasate în detenţie figurează şi “un cap de reţea”, potrivit lui Arella.

Doi dintre cei inculpaţi făceau obiectul unui mandat de arestare după condamnarea lor la 5 şi 6 ani de închisoare, în 12 decembrie 2017, pentru trafic de stupefiante, potrivit lui Tarabeux.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE Președintele francez Emmanuel Macron a lansat un avertisment dur cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.