X

În 2024, vom avea parte de patru eclipse. Aflați cum ne influențează viața

În 2024, vom avea parte de patru eclipse. Aflați cum ne influențează viața

În 2024, vom avea parte de patru eclipse care vor traversa zodiile Balanță, Berbec și Pești. Primele două vor domina începutul primăverii, iar influența lor se va extinde până în luna mai. Următoarele două eclipse sunt grupate la mijlocul toamnei, spre final de septembrie și la începutul lunii octombrie, și vor avea cel mai puternic impact asupra noastră, pe toate planurile vieții.

Calendarul eclipselor:

Influența eclipselor asupra carierei, luna septembrie găzduiește cea de a treia eclipsă a anului, pe data de 17, anunțând începutul unei perioade propice relațiilor profesionale și inițiativelor în carieră. Va fi o eclipsă de Lună plină care va pune capăt vacanțelor și va impulsiona nativii ambițioși să se întoarcă la serviciu cu forțe proaspete și să facă o schimbare în plan profesional.

Eclipsa de Lună plină este momentul propice pentru a croi planuri pe termen lung și pentru a căuta resursele necesare pentru a le pune în aplicare. Imediat după ea, eclipsa de Soare din 2 octombrie va declanșa o serie de evenimente prielnice pentru ambițiile profesionale ale nativilor hotărâți să aibă succes.

Tags: 2024Eclipse
Diverse