X

În ultimele 24 de ore, rușii au bombardat 10 regiuni ale Ucrainei

În ultimele 24 de ore, rușii au bombardat 10 regiuni ale Ucrainei

În ultimele 24 de ore, ocupanții ruși au bombardat 10 regiuni ale Ucrainei. Military Media Center a  scris pe Telegram, pe 4 ianuarie, cu referire la datele publicate de Ministerul Apărării al Ucrainei.

Citește și Ucraina a rămas fără muniție. Serhi Naiev: nu va trece mult până ce resursele militare antiaeriene se vor epuiza

„În total, 138 de localități și 88 de obiecte de infrastructură au fost atacate cu diferite tipuri de arme – tancuri, artilerie, MLRS, UAV-uri, sisteme de apărare aeriană, avioane tactice”, se arată în raport.În special, în regiunea Nikolaev, ieri, la ora 8.30, în comunitatea Mării Negre, o casă privată a fost avariată în urma bombardamentelor inamice, a declarat șeful OBA Vitaly Kim.

Potrivit acestuia, proprietarul casei a fost rănit. Seara, rușii au lansat un atac cu rachete asupra Snigirevka. În urma atacului a fost provocat un incendiu. În regiunea Herson, doi civili au devenit victime ale agresiunii ruse, a declarat șeful OVA, Alexander Prokudin. Conform sursei citate, rușii au intrat într-o instituție de învățământ din regiunea Herson și pe teritoriul unei întreprinderi din Berislav.

În doar ultimele 24 de ore, invadatorii ruși au tras din artilerie și mortiere în peste 15 așezări din regiunea Harkov.

Tags: 10 localitățiatacatrusiaucraina
Categorii: Război in UcrainaȘtirile zilei