Incendiu catastrofal în Vietnam. Cel puţin 13 oameni au murit

Publicat:

Cel puţin 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 28 au fost rănite, vineri, într-un incendiu declanşat într-un bloc de apartamente cu 20 de etaje în oraşul Ho Şi Min, în clădire locuind peste 700 de familii, au anunţat media de stat, relatează dpa, potrivit agerpres.

Câţiva locatari au sărit din clădire când a izbucnit incendiul, în clădirea Carina Plaza din districtul 8, oraşul Ho Şi Min, vineri dimineaţa, potrivit ziarului Tuoi Tre.


Citeşte şi: CINCI români printre persoanele decedate în urma exploziei de la uzina chimică din Cehia (MAE)

Potrivit poliţiei, incendiul a fost declanşat de o explozie produsă într-o parcare subterană a clădirii în jurul orei 1:30 dimineaţa (18:30 GMT, joi). Focul a fost stins în jurul orei 04:30 dimineaţa.

Subsolul a fost distrus complet, împreună cu 150 de motociclete şi 13 vehicule.

Locatari au declarat, potrivit publicaţiei citate, că nu s-a declanşat nicio alarmă de incendiu şi nici un aspersor nu a fost activat.

Citeşte şi: Candidatul separatist nu reuşeşte să fie ales în fruntea guvernului catalan (Spania)

Un al doilea incendiu s-a declanşat după-amiază în subsolul clădirii, provocând panică în rândul locatarilor. Focul a fost stins rapid. Potrivit pompierilor care au intervenit la faţa locului incendiul ar fi fost declanşat de o pompă de apă supraîncălzită.

Acesta este cel mai grav incendiu produs la Ho Şi Min din 2002, a declarat Vo Van Hoan, şeful secretariatului administraţiei oraşului.

Operaţiunea de intervenţie este în curs de desfăşurare şi poliţia investighează acest caz.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Parlamentul se întrunește în ședință plenară. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi

Parlamentul se întrunește în ședință plenară. Ce subiecte sunt pe ordinea de zi Parlamentul se convoacă joi, 18 iulie în ședința plenară. Pe ordinea de...

Restricții pentru toți operatorii de transport de mare tonaj din cauza caniculei

Restricții pentru toți operatorii de transport de mare tonaj din cauza caniculei În contextul prelungirii Codului Galben și Portocaliu de caniculă, Agenția Națională Transport Auto...

Unde a ajuns reforma spitalelor la un an și jumătate după ce a fost inițiată

Unde a ajuns reforma spitalelor la un an și jumătate după ce a fost inițiată La un an și jumătate după ce a fost inițiată...

Guvernul a aprobat modificările legislative ce vor asigura implementarea Programului ‘Prima Casă Plus’

Guvernul a aprobat modificările legislative ce vor asigura implementarea Programului 'Prima Casă Plus' Guvernul a aprobat, astăzi, modificările legislative ce vor asigura implementarea Programului de stat „Prima Casă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.