Incendiu de proporţii într-un bloc din Rusia! 400 de oameni au fost evacuaţi în grabă

Publicat:

Incendiu de proporţii într-un bloc din Rusia! 400 de oameni au fost evacuaţi în grabă

Un important incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-o clădire de locuinţe din nord-vestul Moscovei, ducând la evacuarea a “aproximativ 400” de persoane, potrivit autorităţilor ruse, care până în prezent nu au indicat cauza incidentului, relatează AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Imagini postate pe reţelele sociale au arătat o clădire mare al cărei acoperiş ardea, cu flăcări uriaşe ţâşnind din ea, în timp ce martori observau scena în noaptea întunecată luminată.


Vezi şi: Putin spune Occidentului că Rusia nu poate fi învinsă în Ucraina (VIDEO) – Stiripesurse.md

La faţa locului se aflau maşini de pompieri şi maşini de poliţie, potrivit acestor înregistrări video distribuite pe scară largă.

Incendiu de proporţii într-un bloc din Rusia! 400 de oameni au fost evacuaţi în grabă

“Centrul de management al crizelor (…) din Moscova a primit un mesaj despre un incendiu pe strada Şerniahovskogo nr. 2, unde era un incendiu pe acoperişul unei clădiri rezidenţiale cu şase etaje”, în apropierea staţiei de metrou “Aeroport”, au raportat pe Telegram serviciile municipale ale Ministerului Situaţiilor de Urgenţă.

“Serviciile municipale au fost trimise imediat la faţa locului”, au adăugat acestea, indicând că nu au “informaţii” despre posibilele victime în acest stadiu.

Patru mii de metri pătraţi sunt în flăcări, potrivit ministerului rus, care a precizat că la faţa locului au fost trimişi “peste 130 de specialişti”, precum şi “două elicoptere Ka-32” pentru a încerca să ţină flăcările sub control.

Incendiu de proporţii într-un bloc din Rusia! 400 de oameni au fost evacuaţi în grabă

Într-un comunicat separat, aceeaşi sursă a indicat că “aproximativ 400 de persoane au fost evacuate”. “Au fost trimise autobuze la locul incendiului pentru a evacua aceste persoane”, a continuat sursa.

Autorităţile nu au menţionat deocamdată vreo posibilă cauză a incendiului.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a asigurat rapid pe Telegram că “pompierii iau toate măsurile necesare pentru a stinge incendiul”.

“Locuitorii evacuaţi primesc ajutorul necesar”, a adăugat el. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale Talentele Republicii Moldova au fost onorate la Gala Excelenței Muzicale, eveniment...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.