INCENDIU într-un club de noapte din Thailanda! 16 oameni au murit!

Publicat:

Incendiul produs într-un club de noapte din apropierea oraşului turistic Pattaya, la sud-est de Bangkok, în noaptea de joi spre vineri, s-a soldat cu 16 morţi, au anunţat miercuri autorităţile din provincia thailandeză Chonburi (est), relatează AFP, potrivit agerpres.

“Un nou deces (un tânăr de 23 de ani) s-a produs marţi la ora 22:21, la spitalul din Chonburi”, a anunţat autoritatea regională, adăugând că 30 de persoane rănite se află în continuare sub observaţie.


Citeşte şi: Variola maimuţei: OMS deplânge atacurile împotriva maimuţelor în Brazilia – Black News

Incendiul a avut loc la “Mountain B”, un club de noapte din districtul Sattahip, la circa 180 de kilometri sud-est de capitala Bangkok.

Un prim bilanţ al serviciilor de salvare raportase 13 decese produse la faţa locului şi circa 40 de răniţi. Ulterior, trei persoane au murit din cauza rănilor suferite.

Proprietarul discotecii a fost arestat sâmbătă, înainte ca un tribunal să-l elibereze luni pe cauţiune.

Prezenţa pe pereţi a spumei acustice, care serveşte la izolarea clădirii de zgomotele din exterior, a favorizat propagarea flăcărilor şi a complicat misiunea pompierilor, afirmă salvatorii.

Potrivit primelor elemente ale anchetei poliţiei, “Mountain B” primise aprobarea autorităţilor pentru a funcţiona ca restaurant, dar nu ca un club de noapte.

Citeşte şi: Republicanii ameninţă cu o anchetă privind percheziţia de la Mar-a-Lago – Black News

Proprietarul clubului a negat, într-o conferinţă de presă, acuzaţiile că o ieşire de urgenţă ar fi fost blocată în acea seară.

Regulile elementare de securitate sunt frecvent ignorate în Thailanda, o destinaţie populară pentru turiştii occidentali şi asiatici.

În noaptea de Anul Nou la 1 ianuarie 2009, un incendiu într-un club de noapte din Bangkok, Santika, a făcut 67 de morţi, iar mulţi turişti occidentali au fost răniţi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico Gigantul media german Axel Springer, care deţine popularul tabloid german Bild şi...

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia

Fenomenul ireversibil care schimbă harta lumii: În România și Moldova va fi la fel ca în Italia sau Grecia Specialiștii au realizat o nouă hartă...

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21

Ziarul New York Times a identificat cea mai frumoasă carte a secolului 21 Prietena mea genială, de Elena Ferrante, tradusă în engleză de Ann Goldstein...

‘Despicable Me’, prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari

'Despicable Me', prima franciză animată din istorie care depăşeşte încasări de 5 miliarde de dolari "Despicable Me 4" s-a impus la box office-ul internaţional, câştigând...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.