X

Incendiu într-un club karaoke din Vietnam; cel puțin 14 morți

Un incendiu care a izbucnit într-un bar karaoke din Vietnam a ucis cel puțin 14 persoane și a rănit alți clienți care au supraviețuit sărind pe geam de la înălțime, potrivit BBC , informează mediafax.

Cel puțin 14 persoane au murit și altele au fost rănite în urma unui incendiu uriaș într-un complex de karaoke din sudul Vietnamului, în apropiere de Ho Chi Minh City. Incendiul a izbucnit la primul etaj al clădirii în noaptea de marți spre miercuri, în timp ce numeroși clienți se aflau în interior.

Citește și :  Rusia extinde sancţiunile împotriva responsabililor militari din UE; Putin nu vrea un răspuns simetric la limitarea vizelor

Pentru a scăpa, cel puțin patru persoane au sărit de la etajele superioare, a anunțat presa locală. Acestea au fost rănite, dar au supraviețuit.

Pompierii au ajuns la fața locului la scurt timp după ce s-au declanșat alarmele. Echipajele spun că a fost nevoie de mai puțin de o oră pentru a controla focul.

Barul de karaoke An Phu, situat în regiunea Binh Duong, are 29 de camere. Aproximativ o treime din clădire a fost cuprinsă de flăcări, au declarat oficialii locali. Clădirea avea mai multe decorațiuni din lemn care au alimentat focul, a relatat BBC Vietnam.

Nu este prima dată când un incendiu izbucnește la un bar karaoke din Vietnam. Luna trecută, trei pompieri au murit în timp ce încercau să stingă un incendiu la un bar din capitala Hanoi.

Tags: Binh DuongincendiukaraokeVietnam
Categorii: Știrile zilei