Incendiu într-un penitenciar pentru femei din sud-estul Moscovei

Publicat:

În jur de 850 de persoane au fost evacuate luni din cauza unui incendiu într-o închisoare pentru femei din sud-estul Moscovei, a anunţat administraţia penitenciară rusă (FSIN), relatează AFP, scrie agerpres.

“850 de persoane au fost evacuate”, a anunţat FSIN agenţiile de presă ruse, fără a furniza informaţii privind eventuale victime.


Citește și : Ploile musonice fac ravagii în Pakistan! Inundațiile din Karachi au răpit cinci vieți omenești!

Canalul televizat privat Ren-TV a publicat imagini cu incendiul, în care se vedea o coloană de fum deasupra clădirii impunătoare aproape fără ferestre care aparţine “Centrului de detenţie provizorie nr. 6”.

Un purtător de cuvânt al administraţiei penitenciare a declarat pentru agenţia publică TASS că deţinutele au fost transferate într-un alt corp din centrul de detenţie.

Citește și : Elon Musk i-a cerut lui Kanye West să-şi amâne campania prezidenţială

Potrivit TASS, care citează ministerul Situaţiilor de Urgenţă, focul a izbucnit la parter la ora locală 16.20 (13.20 GMT), un responsabil din rândul salvatorilor declarând pentru Ria Novosti că incendiul s-a declanşat într-un loc în care se făcea pâine.

Incendiile sunt relativ curente în Rusia din cauza infrastructurilor învechite, care datează adesea din epoca sovietică, precum şi a nerespectării frecvente a normelor de securitate, notează AFP.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.