Incendiu puternic într-un bloc-turn din Moscova! Opt oameni şi-au pierdut viaţa!

Publicat:

Un incendiu izbucnit într-o clădire înaltă de apartamente din sud-estul Moscovei a făcut cel puţin opt morţi în noaptea de joi spre vineri, au anunţat autorităţile ruse, precizând că focul a izbucnit într-un hostel, informează France Presse şi TASS, potrivit agerpres.

“Potrivit informaţiilor preliminare, opt persoane au murit şi alte patru au fost spitalizate”, a precizat într-un comunicat Comisia de Anchetă, responsabilă de principalele dosare penale.


Citeşte şi: Scumpirea petrolului şi gazelor A DUBLAT profitul şi vânzările grupului OMV – Black News

Într-un comunicat separat, serviciile de urgenţă au anunţat că incendiul, izbucnit la parterul clădirii de 15 etaje, a fost stins cu puţin timp înainte de ora locală 01.00 şi a condus la evacuarea a peste 200 de persoane.

“Incendiul a cuprins trei camere şi un coridor pe o suprafaţă totală de 150 de metri pătraţi”, a precizat o sursă din serviciile de urgenţă.

“Grilajele de la ferestre au împiedicat oamenii să se salveze, acesta este principalul motiv al deceselor”, a declarat Andrei Rumianţev, şeful interimar al serviciilor de urgenţă din Moscova, citat de agenţia publică de presă TASS.

El a precizat că alarma de incendiu a hostelului nu a funcţionat şi că au fost raportate încălcări ale siguranţei în timpul controalelor efectuate la unitate în 2019 şi în iunie anul trecut.

A fost deschisă a investigaţie pentru “încălcarea normelor de siguranţă”, a precizat Comisia de Anchetă.

Citeşte şi: Ruşii vor CIOPÂRŢIREA Ucrainei (FOTO)! Ţara vecină ar rămâne doar cu regiunea Kiev – Black News

Cauza morţii celor opt persoane a fost intoxicarea cu monoxid de carbon, a dezvăluit, pe de altă parte, pentru agenţia oficială de presă RIA Novosti, o sursă din serviciile de urgenţă.

Rusia este lovită în mod regulat de incendii sau scurgeri mortale de gaz din cauza infrastructuri învechite sau a neglijenţei, notează AFP.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Reacția lui Naomi Campbell, după ce Marea Britanie i-a interzis să conducă organizații caritabile, acuzând-o că a cheltuit donațiile pe tratamente spa

Reacția lui Naomi Campbell, după ce Marea Britanie i-a interzis să conducă organizații caritabile, acuzând-o că a cheltuit donațiile pe tratamente spa Acuzată că a...

‘Ghost Ship of the Pacific’: Epava unei nave de război americane, găsită în stare ‘excepțională’

'Ghost Ship of the Pacific': Epava unei nave de război americane, găsită în stare 'excepțională' Epava unui distrugător al Marinei americane cunoscut drept „nava fantomă...

Rusia revendică capturarea unui nou sat lângă Pokrovsk

Rusia revendică capturarea unui nou sat lângă Pokrovsk Rusia a revendicat sâmbătă capturarea unui nou sat în apropiere de Pokrovsk, un oraş care serveşte drept...

Femeile din Afganistan vor putea cere azil în UE doar în baza cetățeniei și sexului lor

Femeile din Afganistan vor putea cere azil în UE doar în baza cetățeniei și sexului lor Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) a decis...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.