X

INCENDIU puternic la o fabrică de artificii din India (VIDEO)! Cel puţin 12 oameni au murit!

Cel puţin 12 persoane şi-au pierdut viaţa vineri într-un incendiu izbucnit la o fabrică de artificii din statul indian Tamil Nadu (sud), a informat poliţia locală, citată de Reuters, potrivit agerpres.

Potrivit lui Raja Narayanan, un oficial al poliţiei regionale, o anchetă este în curs de desfăşurare pentru a stabili cauzele incendiului izbucnit la fabrica din Achankulam, un sat din districtul Virudhunagar.

Citește și: SUA au mai cumpărat 200 de milioane de vaccinuri

“Doisprezece persoane au murit şi 26 au fost spitalizate în urma accidentului produs la fabrică în această după-amiază”, a precizat el.

Districtul Virudhunagar este capitala petardelor din India, sute de mii de oameni din regiune fiind dependenţi de industria pirotehnică pentru a trăi. Accidentele sunt frecvente.

Citește și: Parlamentul Cehiei RESPINGE prelungirea stării de urgență

Cel puţin 11 persoane şi-au pierdut viaţa în două incidente separate petrecute în regiune chiar înainte de lockdown-ul la nivel naţional impus în urma pandemiei de COVID-19 în luna martie. Incendii izbucnite la fabrici pirotehnice în 2009 şi 2012 au ucis circa 40 de persoane fiecare.

Tags: Achankulamfabrica de artificiiincendiuIndiaTamil NaduVirudhunagar
Categorii: Știrile zilei