Incident armat în statul american New Jersey – Cel puţin trei morți şi trei răniţi

Publicat:

Un atac armat s-a produs marţi în Jersey City, în statul american New Jersey, informează CNN şi USA Today, scrie mediafax.

Un individ a deschis focul la întâmplare spre trecători, în zona Martin Luther King / Bidwell din Jersey City.


Citește și : Trump denunţă acuzaţii ‘ridicole’ după ce democraţii au decis capetele de acuzare împotriva sa: ‘Vânătoare de vrăjitoare’

Conform site-ului de ştiri NJ.com, doi agenţi de poliţie au fost răniţi în schimbul de focuri.

Douăsprezece şcoli situate în apropierea locului atacului au fost plasate în stare de alertă.

La locul atacului au fost mobilizate numeroase ambulanţe şi echipaje de poliţie, inclusiv membri ai unităţilor speciale (SWAT).

Conform unor surse, sunt doi indivizi aflaţi într-o clădire care continuă să tragă focuri de armă spre agenţii de poliţie şi spre trecători.

Un agent de poliţie a fost ucis, iar alţi doi poliţişti şi un civil au fost răniţi în urma atacului armat din Jersey City, anunţă procurorul districtului Hudson, Esther Suarez.

“Un ofiţer de poliţie a fost împuşcat mortal în incidentul armat din Jersey City. Alţi doi agenţi de poliţie şi un civil au fost răniţi prin împuşcare, fiind în stare stabilă”, a transmis marţi seară, prin Twitter, procurorul Esther Suarez.

Doi dintre autorii atacului armat din Jersey City au fost “neutralizaţi”, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de Fox News.

Autorităţile verifică imobilul în care se află autorii atacului, pentru a se asigura că nu există dispozitive explozive.

Surse citate de postul Fox News au declarat că doi suspecţi au fost împuşcaţi mortal de poliţie, dar există suspiciuni că un al treilea atacator a reuşit să fugă.

Citește și : Două capete de acuzare formulate împotriva Trump în procedura de impeachment

Schimburile de focuri între atacatori şi agenţii de poliţie au durat aproximativ o oră, dar acum s-au încheiat.

Autorităţile au dispus închiderea a numeroase şcoli, magazine şi instituţii din Jersey City.

Patty Hartman, purtătorul de cuvânt al Biroului Federal de Investigaţii (FBI), a declarat că cel puţin un agent de poliţie a fost împuşcat, dar nu a oferit detalii despre starea acestuia.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Judecătoarea Ecaterina Buzu va fi evaluată a treia oară de Comisia Pre-Vetting, după ce CSJ i-a admis contestația

Judecătoarea Ecaterina Buzu va fi evaluată a treia oară de Comisia Pre-Vetting, după ce CSJ i-a admis contestația Judecătoarea Ecaterina Buzu, candidată la funcția de...

Natalia Trofim, noul membru al Curții de Conturi

Natalia Trofim, noul membru al Curții de Conturi Parlamentul a numit un nou membru al Curții de Conturi. Deputații au aprobat numirea Nataliei Trofim în...

Parlamentul a ratificat Acordul dintre Guvernul R.Moldova și Guvernul R.Lituania privind cooperarea tehnică și financiară

Parlamentul a ratificat Acordul dintre Guvernul R.Moldova și Guvernul R.Lituania privind cooperarea tehnică și financiară Parlamentul a ratificat Acordul  dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul...

NATO se pregătește să staționeze temporar o brigadă în România

NATO se pregătește să staționeze temporar o brigadă în România Înainte de summitul Alianței Nord Atlantice (NATO) de la Washington (9 - 11 iulie), Înaltul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.