Incident armat în SUA: Două persoane au fost împușcate în parcarea unei școli; suspectul și-a tras un glonț în cap!

Publicat:

Un bărbat a împuşcat marţi doi adulţi în parcarea unei şcoli primare din Vancouver, statul Washington, după care, urmărit fiind de poliţie, s-a împuşcat singur în cap, într-un caz descris de autorităţi drept o situaţie de violenţă domestică, informează miercuri Reuters, potrivit agerpres.

În incident nu au fost răniţi elevi sau membri ai personalului de la şcoala elementară Sarah J. Anderson, conform declaraţiilor biroului şerifului din comitatul Clark şi ale autorităţilor şcolare din Vancouver.


Citește și: Zi de doliu naţional în Albania. Bilanţul victimelor este în creştere!

Împuşcăturile au avut loc în jurul orei locale 3:15. PST. Un bărbat s-a îndreptat spre o maşină parcată şi a tras prin fereastră, a declarat reporterilor sergentul Brent Waddell.

Poliţia a primit o descriere a suspectului şi a vehiculului său şi a început urmărirea. Ulterior, suspectul s-a oprit şi a ieşit din maşină.

“Când a fost somat de poliţişti, a dus pistolul la cap şi s-a împuşcat”. Waddell a refuzat să facă comentarii despre starea victimelor sau a suspectului, spunând doar că toţi trei au fost duşi la spital.

Citește și: Trump declară RĂZBOI cartelurior de droguri mexicane: ‘Organizaţii teroriste!’

Exista un ordin de restricţie între suspect şi una dintre victime, iar suspectul a fost eliberat din puşcărie cu câteva zile în urmă, a spus Waddell.

Doi copii se aflau în maşină alături de cele două victime în momentul incidentului, dar nu au fost răniţi.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Robert Downey Jr. îşi anunţă revenirea în universul filmelor Marvel, la Comic-Con din California

Robert Downey Jr. îşi anunţă revenirea în universul filmelor Marvel, la Comic-Con din California Actorul oscarizat Robert Downey Jr. şi-a anunţat sâmbătă, la Festivalul Internaţional...

Fibrele alimentare care ar putea înlocui medicamentele de slăbit, precum Ozempic

Fibrele alimentare care ar putea înlocui medicamentele de slăbit, precum Ozempic Medicamentele de slăbit, precum Ozempic, ar putea fi înlocuite de fibre alimentare. Cel puțin,...

SUA anunţă un nou pachet de ajutor american pentru Ucraina, în valoare de 200 de milioane de dolari

SUA anunţă un nou pachet de ajutor american pentru Ucraina, în valoare de 200 de milioane de dolari SUA au anunţat luni un nou pachet...

Cea mai mare rată de ocupare a femeilor în câmpul muncii, înregistrată din ultimii 6 ani

Cea mai mare rată din ultimii 6 ani de ocupare în câmpul muncii a femeilor În acest an, 2024, s-a înregistrat cea mai mare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.