X

Incident armat într-o uzină din Germania! Un om a murit şi altul a fost rănit

O persoană a fost ucisă şi alta rănită după un incident cu focuri de armă într-o uzină din oraşul Sindelfingen din sudul Germaniei, scrie joi ziarul Bild, preluat de Reuters, potrivit agerpres.

Intervenţia echipajelor de salvare era în curs la Fabrica 56, unde se asamblează automobile S-Class produse de Mercedes Benz.

Citeşte şi: Trei membri ai unei organizaţii infracţionale, inculpaţi de Parchetul European, condamnaţi în urma unor înţelegeri cu justiţia croată în schimbul recunoaşterii vinei – Black News

Poliţia a confirmat pe Twitter că desfăşoară o operaţiune la uzină şi că există două victime – un mort şi un rănit, iar ulterior a anunţat că a reţinut un suspect în apropierea localităţii respective. Forţele de ordine au dat asigurări că angajaţii uzinei nu mai sunt în pericol.

O confirmare fără alte precizări a venit şi din partea firmei Mercedes, care a afirmat că menţine contactul cu autorităţile.

Citeşte şi: Şefa diplomaţiei franceze îndeamnă China să îşi exercite influenţa asupra Rusiei pentru oprirea războiului din Ucraina

Tags: Fabrica 56germaniaMercedesMercedes-BenzS-ClassSindelfingen
Categorii: Diaspora