Incident aviatic pe un aeroport din Japonia: Două avioane s-au ciocnit

Publicat:

Incident aviatic pe un aeroport din Japonia: Două avioane s-au ciocnit

Două avioane ale companiilor Cathay Pacific și Korean Air s-au ciocnit la aeroportul New Chitose. Unul dintre aparatele de zbor are o avarie la o aripă, potrivit Sky News.

Incidentul a avut loc marți după amiaza, în timp ce avionul Korean Air se pregătea pentru decolare, au anunțat oficialii japonezi, potrivit stiripesurse.ro.


Citește și: Congresul PPE are loc la București înaintea alegerilor europarlamentare

Un avion Korean Air, care transporta 289 de pasageri și membri ai echipajului, a atins marți o aeronavă Cathay Pacific pe aeroportul New Chitose, pe insula Hokkaido a Japoniei, a declarat un oficial Korean Air.

În avionul Cathay Pacific, care era staționat în momentul impactului, nu se afla nicio persoană, potrivit agenției Kyodo News.

Nu au fost persoane rănite, scurgeri de combustibil sau incendii, a anunțat un purtător de cuvânt al departamentului local de pompieri.

Citește și: Papa Francisc a refuzat o donaţie substanţială de la o mare companie din domeniul apărării

Un oficial Korean Air a susținut că incidentul s-a petrecut atunci când o mașină de remorcare, care împingea avionul Korean Air, a alunecat din cauza zăpezii de pe sol. Pe aeroport ningea în momentul coliziunii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Începe ‘sezonul’ Premiilor Nobel. Când vor fi anunțați laureații din 2024

Începe 'sezonul' Premiilor Nobel. Când vor fi anunțați laureații din 2024 Premiile Nobel din 2024 vor fi decernate începând cu 8 octombrie, când Academia Regală...

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân – studiu

Ambalajele alimentare pot conține substanțe chimice asociate cancerului de sân - studiu Un nou studiu realizat de Food Packaging Forum Foundation din Elveția a identificat...

Eminem a anunţat prin intermediul unui videoclip muzical că va deveni bunic

Eminem a anunţat prin intermediul unui videoclip muzical că va deveni bunic Celebrul rapper american Eminem, în vârstă de 51 de ani, va deveni bunic,...

SUA și Microsoft confiscă zeci de domenii online folosite de hackeri ruși

SUA și Microsoft confiscă zeci de domenii online folosite de hackeri ruși SUA au anunțat joi confiscarea a 41 de domenii de internet, despre care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.