X

Incident la Aeroportul Internațional Chișinău: Doi cetățeni ai Republicii Ecuador au primit refuz de intrare în R. Moldova

Incident la Aeroportul Internațional Chișinău: Doi cetățeni ai Republicii Ecuador au primit refuz de intrare în R. Moldova

Trecerea frontierei de stat a fost refuzată pentru doi cetățeni ecuadorieni care intenționau să ajungă în Ucraina, tranzitând Republica Moldova. Asupra acestora, polițiștii de frontieră au depistat documente spaniole cu semne vădite de falsificare.

Incidentul a avut loc la Aeroportul Internațional Chișinău, la una din cursele sosite din Istanbul s-au prezentat cei doi cetățeni ai Republicii Ecuador: un bărbat de 32 de ani și o femeie de 28 de ani. În cadrul controlului de documente, polițiștii de frontieră au avut suspiciuni și conform analizei de risc, străinii au fost trecuți în linia doua, ceea ce presupune verificări suplimentare, potrivit breakingnews.md.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Ca urmare, asupra bărbatului a fost depistat un permis de ședere spaniol, eliberat pe numele unei persoane necunoscute. La fel, un permis de ședere spaniol deținea și tânăra. Ambele documente conțineau indici de falsificare.

Cercetările sunt în curs de desfășurare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, iar documentele au fost ridicate și transmise spre expertiză.

Străinii au primit refuz de intrare în Republica Moldova.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Tags: chisinauMoldovaucraina
Știrile zilei