Incidente violente înaintea unui meci de fotbal în Honduras – Cel puțin trei morți (VIDEO)

Publicat:

Cel puțin trei persoane au decedat, iar alte aproximativ zece au fost rănite, inclusiv câțiva jucători, în urma unor incidente violente înaintea unui meci de fotbal în capitala Hondurasului, Tegucigalpa, informează postul BBC News online, potrivit mediafax.

Incidentele s-a produs înainte meciului ce era programat să se desfășoare sâmbătă după-amiază între echipele Motagua și Olimpia.


Citește și : SUA: Manifestanţii ale celor două extreme la Portland; niciun incident major

Violențele au izbucnit după ce mai multe persoane au aruncat cu pietre în autocarul echipei Motagua, rănind trei jucători.

Suporterii celor două echipe s-au confruntat apoi în incinta și în preajma Stadionului Național din Tegucigalpa, după ce meciul a fost anulat de autorități.

https://twitter.com/andy5889/status/1163055201122734080

“Trei oameni au murit și șapte au fost împușcați și înjunghiați. Unul dintre aceștia este un băiat. Trei dintre adulții răniți sunt în stare critică”, a declarat o purtătoare de cuvânt a unui spital local.

Citește și : Moscova nu a refuzat niciodată să discute cu Washingtonul despre Tratatul INF(ministrul rus al apărării)

Peste 10.000 de persoane se aflau în incinta stadionului în momentul izbucnirii violențelor. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene contra fanilor violenți, lucru care a provocat o busculadă.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mijlocaşul echipei Manchester City, Matheus Nunes, arestat pentru că a furat telefonul unui fan

Mijlocaşul echipei Manchester City, Matheus Nunes, arestat pentru că a furat telefonul unui fan Mijlocaşul echipei Manchester City, Matheus Nunes, a fost arestat într-un club...

Putin și-a mărit salariul în plin război

Putin și-a mărit salariul în plin război Cheltuielile bugetare la punctul „Asigurarea funcționării președintelui Federației Ruse și a administrației sale” în 2025 se vor ridica...

Microsoft renunță la producția căștilor HoloLens 2 și pune capăt aventurii în lumea VR

Microsoft renunță la producția căștilor HoloLens 2 și pune capăt aventurii în lumea VR Microsoft a anunțat recent încetarea producției căștilor HoloLens 2, ceea ce...

Consumul de canabis în timpul sarcinii, asociat cu modificări genetice ale creierului copilului

Consumul de canabis în timpul sarcinii, asociat cu modificări genetice ale creierului copilului Un nou studiu internațional a identificat schimbări genetice la nou-născuții expuși la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.