X

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid

Înlocuitor pentru Mbappe! Ce vrea să facă Ancelotti în derby-ul Atletico Madrid – Real Madrid

Real Madrid o întâlnește pe rivala Atletico Madrid, duminică, 29 septembrie, de la ora 22:00, în partida din etapa a 8-a din La Liga.

Înaintea duelului direct, formația antrenată de Carlo Ancelotti (65 de ani) se află pe poziția a doua în campionat, cu 17 puncte, urmată de Atletico, pe locul 3, cu 15 puncte.

În ultima etapă, Real Madrid a câștigat partida cu Alaves, scor 3-2, însă “Los Blancos” au primit o veste proastă după meci, în care au aflat că starul francez Kylian Mbappe (25 de ani) va lipsi 3 săptămâni, după ce s-a accidentat și a părăsit terenul în minutul 80 al partidei.

Citește și: Școlile sportive și centrele de creație își prezintă ofertele la un eveniment în Parcul Alunelul

În partida cu Atletico, Carlo Ancelotti îl va putea înlocui pe atacantul francez cu Arda Guller (19 ani).

Tehnicianul madrilenilor îl poate utiliza pe Rodrygo ca atacant central, lucru care i-ar permite lui Arda Guler să fie poziționat în partea dreaptă.

Tânărul fotbalist turc, care s-a remarcat prin evoluțiile sale de la EURO 2024, a mai evoluat în această poziție în partida cu Espanyol, de acum două etape, când madrilenii au câștigat cu 4-1.

Nu numai că francezul nu va putea juca împotriva trupei lui Diego Simeone, dar, potrivit presei spaniole, Mbappe va lipsi de pe teren timp de trei săptămâni, din cauza unei accidentări la bicepsul femural al piciorului stâng.

Astfel, numărul 9 al ”Galacticilor” , pe lângă partida de pe Wanda, va mai lipsi și în meciurile cu Lille (2 octombrie), Villarreal (5 octombrie) și Celta Vigo (19 octombrie).

Este de așteptat ca francezul să revină pe teren la disputa cu Borussia Dortmund, programată în data de 22 octombrie.

Tags: AncelottiAtletico Madridreal madrid
Social