Insulte în Parlament! Socialistul Novac l-a atacat pe deputatul PAS Nantoi și a cerut sancționarea lui

Publicat:

Insulte în Parlament! Socialistul Novac l-a atacat pe deputatul PAS Nantoi și a cerut sancționarea lui

Scandal în Parlament. Socialistul Grigore Novac l-a numit pe deputatul PAS, Oazu Nantoi „deplasat și nesimțit” și a cerut sancționarea ultimului.

Citește și: Atenție! Cozi la PTF Leușeni-Albița


S-a întâmplat în debutul ședinței în plen de astăzi, când deputatul BCS, socialistul Grigore Novac, a cerut sancționarea deputatului PAS, Oazu Nantoi, prin lipsirea dreptului de a participa la următoarele cinci ședințe ale Parlamentului. Novac și-a explicat solicitarea  făcând trimitere la declarația deputatului Nantoi din 14 iunie, care a generat un adevărat scandal în spațiul public, Nantoi fiind învinuit de faptul că a comparat dansatoarele „Joc” cu niște prostituate, aducând, în acest fel, ofense în adresa tuturor femeilor din Moldova.

La rândul său, deputatul Nantoi a invocat că remarca lui nu a vizat dansatoarele Ansamblului „Joc” și că a fost ruptă din context.

Eu pot să-mi cer scuze în fața cetățenilor R. Moldova care nu au citit declarația mea integral  și au înțeles ceva tendențios. În postarea colegei (n.r. Adela Răileanu) este rupt din context. Contextul este clar – noi cetățenii R. Moldova nu vom accepta sa fim turmă… Propun acestei doamne și deputaților cu tricouri din echipa lui Putin să se intereseze de „ruskii mir”. Eu nu sunt fudul. Mă propun în calitate de șofer să mergem împreună la Bucea, să vorbească cu femeile violate de eliberatorii ruși, inclusiv copile de 10-12 ani, să se uite în ochii mamelor care și-au pierdut copiii…”, s-a apărat Nantoi de la tribuna principală a Parlamentului.

În timpul discursului, deputații BCS au scandat „rușine”.

„Eu am venit cu o solicitare și cu siguranță nu am dorit să o ia prin arătura prin Bucea… cu Bolea… cu  referendumul. Ce treabă are ofensa doamnelor „Joc” cu tot ce se întâmplă pe globul pământesc?! Domnule Nantoi, să știți că ați cere scuze e ceva omenesc, mai ales de la niște femei și este și ceva bărbătesc, sunteți deplasat și nesimțit!”, a ripostat socialistul Grigore Novac.

Solicitarea acestuia a fost înregistrată și transmisă președintelui Legislativului, Igor Grosu. În continuare, urmează ca propunerea de sancționare să fie examinată de membrii Comisiei parlamentare pentru juridică, numiri și imunități.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Noutăţile lunii iulie pe Netflix

Noutăţile lunii iulie pe Netflix În iulie, Netflix propune: "Beverly Hills Cop: Axel F.", un film în care poliţistul Axel Foley revine pentru a face...

STUDIU: Există nu mai puțin de 6 subtipuri de depresie. Cum pot crește eficiența tratamentului noile descoperiri

STUDIU: Există nu mai puțin de 6 subtipuri de depresie. Cum pot crește eficiența tratamentului noile descoperiri Depresia reprezintă o problemă majoră de sănătate publică,...

Filmul de animaţie ‘Inside Out 2’, în continuare pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul de animaţie 'Inside Out 2', în continuare pe primul loc în box-office-ul nord-american Pentru a treia săptămână consecutiv, filmul de animaţie ''Inside Out 2'' a...

Noi taxe şi restricţii pentru escaladarea Muntelui Fuji, în lupta cu supraaglomerarea

Noi taxe şi restricţii pentru escaladarea Muntelui Fuji, în lupta cu supraaglomerarea Rangerii de pe Muntele Fuji din Japonia au dat luni startul oficial sezonului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.