X

Intervenția carabinierilor în ultimele 24 de ore

Intervenția carabinierilor în ultimele 24 de ore

Primul caz a avut loc în dimineața aceasta, în timpul executării serviciului privind controlul frontierei de stat. La punctul de trecere a frontierei de stat „Larga”, echipajul mixt format dintr-un carabinier din cadrul Direcției regionale „Nord” și un polițiști de frontieră a observat o persoană de gen masculin suspectă care se deplasa pe jos.
Aceasta a fost stopată pentru verificări, iar în urma acestora s-a stabilit că este cetățean al Republicii Ucraina, care a traversat ilegal frontiera de stat a Republicii Moldova.
Pentru documentarea și stabilirea tuturor circumstanțelor, persoana a fost predată echipei de documentare din cadrul DRN a IGPF.
Al doilea caz a avut loc, de asemenea, în această dimineață. Echipajul mixt format din carabinieri și un polițist al IP Bălți, implicat în serviciul de menținere a ordinii publice în municipiul Bălți, a fost informat prin stația radio că pe str. Boris Glavan are loc un incendiu.
Până la sosirea pompierilor, angajatul IGC a depus imediat eforturi, intervenind cu forțele proprii, deblocând de urgență ușa și scoțând o persoană de gen masculin din apartament, iar cu ajutorul stingătorului de flăcări a lichidat incendiul.
Datorită acțiunilor prompte ale colegului nostru, nicio persoană nu a avut de suferit.
Inspectoratul General de Carabinieri face apel către cetățeni să apeleze la numărul unic 112 în cazul în care observă o situație care ar putea prezenta un pericol, pentru a preveni o tragedie.
Tags: carabiniericontrolul frontiereiIntervenția
Categorii: SocialȘtirile zilei