Interviul pentru şefia PCCOCS a fost amânat

Publicat:

Interviul pentru şefia PCCOCS a fost amânat

Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a decis amânarea pentru data de 17 octombrie a probei de interviu pentru candidații la concurs, comunică Moldpres.

Potrivit Comisiei, decizia a fost luată după ce s-a constat lipsa unor răspunsuri de la organele abilitate cu funcția de control a integrității în sectorul public.


Vezi şi: VIDEO – IDF a distrus un tunel al Hezbollah care ajungea în Israel – Stiripesurse.md

Comisia specială reiterează îndemnul către persoanele interesate, reprezentanții societății civile și mass-media, care dispun de informații relevante cu privire la candidații nominalizați la funcția de procuror – șef al PCCOCS, să le transmită până în data de 16 octombrie.

Interviul pentru şefia PCCOCS a fost amânat

Conform sursei citate la proba interviu au fost admiși patru candidați – Victor Furtună, Alexandru Machidon, Andrei Mațco și Ion Neguriță.

Fiecare candidat va avea la dispoziție o oră pentru a prezenta conceptul de management și dezvoltare instituțională și a răspunde la întrebări.

În cadrul interviului, Comisia specială va evalua candidații inclusiv prin prisma competențelor profesionale ale acestora în domeniul contracarării criminalității organizate și cauzelor speciale.

La finele lunii august, Consiliul Superior al Procuraturii a anunțat că patru candidați vor lupta pentru funcția de procuror-șef al PCCOCS. Concursul de selectare a procurorului-șef al PCCOCS a fost reluat după mai multe tentative eșuate.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Opt tiruri cu 100.000 de volume de cărți românești, aduse joi în Piața Marii Adunări Naționale

Opt tiruri cu 100.000 de volume de cărți românești, aduse joi în Piața Marii Adunări Naționale Opt tiruri cu 100.000 de volume de cărți românești...

Procedura de vot la prezidențiale și referendum, explicată în detaliu

Procedura de vot la prezidențiale și referendum, explicată în detaliu În ziua referendumului pentru aderare la UE și alegerilor prezidențiale, cetățenii moldovenii vor merge la...

CEC informează despre termenul limită de solicitare a autorizării sondajelor de opinie și a exit-poll-urilor

CEC informează despre termenul limită de solicitare a autorizării sondajelor de opinie și a exit-poll-urilor Comisia Electorală Centrală (CEC) informează despre termenii limită de solicitare...

Rusia închide consulatul României de la Rostov-pe-Don. Zaharova: Răspuns la acțiunile neprietenoase ale Bucureștiului

Rusia închide consulatul României de la Rostov-pe-Don. Zaharova: Răspuns la acțiunile neprietenoase ale Bucureștiului Consulatul General al României la Rostov-pe-Don își va înceta activitatea pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.