X

Întreaga familie Trump şi-a dezvăluit vizita la Palatul Buckingham pe reţelele sociale

Invitat de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la o cină de stat luni seara la Londra, preşedintele american Donald Trump a sosit însoţit de cei patru copii ai săi adulţi şi de partenerii lor de viaţă. Familiarizaţi cu “diplomaţia selfiurilor”, membrii familiei Trump nu au ezitat să-şi prezinte cu entuziasm vizita la Palatul Buckingham pe reţelele sociale, relatează marţi AFP, potrivit agerpres.

Departe de protocolul monarhiei britanice şi de calmul legendar al reginei Marii Britanii, copiii preşedintelui american au profitat de moment şi au făcut numeroase fotografii, singuri sau în grup.

Citește și : Phenianul avertizează Washingtonul : ‘Răbdarea noastră are o limită’

Pe Instagram, Ivanka Trump, fiica şi consilier al celui de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, a dezvăluit culisele vizitei la palatul regal britanic.

Câteva fotografii o prezintă pe Ivanka Trump alături de soţul ei, Jared Kushner, şi el consilier al lui Donald Trump. Una dintre ele este însoţită de comentariul: “Noaptea magică la Palatul Buckingham cu cel mai bun prieten al meu”, mesaj urmat de un emoji în formă de inimă.

O altă fotografie arată cuplul în spatele unei ferestre a palatului, contemplând esplanada din faţa clădirii.

“Să pot împărtăşi această seară de neuitat cu această echipă a fost dincolo de excepţional…”, a scris ea sub o fotografie în care apare alături de soţul ei, de fraţii ei Eric şi Donald Jr, cumnata sa Lara şi sora ei vitregă Tiffany.

Cina de stat este momentul cel mai solemn al vizitelor de stat unde trebuie respectat un protocol extrem de strict. Codul vestimentar este imuabil, cu rochii de seară sobre pentru femei şi frac şi papion alb pentru bărbaţi.

Citește și : Autoritățile cipriote au descoperit cadavrul celei de-a 6-a presupuse victime a unui ‘ucigaş în serie’

Într-un stil nu prea regal şi nici chiar prezidenţial, întreaga familie Trump a inundat Instagram cu fotografii de la vizita de stat, imortalizate în mai multe săli ale palatului regal.

Donald Jr. a postat la rândul său o fotografie cu el, însoţită de mesajul: “Palatul Buckingham!!!”.

Tags: Donald TrumpInstagramPalatul BuckinghamRegina Elisabeta a II-a
Categorii: Diaspora