Ion Ceban își propune să reabiliteze și în continuare parcurile din Capitală

Publicat:

Candidatul MAN la funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban, susține că autoritățile își propun să reabiliteze și în continuare parcurile din oraș.

Potrivit lui Ceban, în perioada următoare urmează a fi reabilitate Scuarul Catedralei, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” și Parcul-pădure Râșcani”.


Citește și : Portret de primar – Cine e Ion Ceban, candidatul MAN la șefia Capitalei

În cadrul unei conferințe de presă, Ion Ceban a declarat că în ultimii ani, în calitate de primar, împreună cu echipa sa a reușit reabilitarea a peste 30 de parcuri, alei, scuaruri și zone verzi. De asemenea, acesta susține că în toate parcurile au fost instalate terenuri de joacă, de sport și multe alte elemente pentru ca locuitorii să se simtă bine.

Pe lângă cele trei parcuri – „Scuarul Catedralei, Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” și Parcul-pădure Râșcani” – candidatul MAN a spus că urmează să înceapă amenajarea râului Bâc, conform celor mai înalte standarte.

Potrivit lui, modernizarea presupune curățarea și amenajarea albiei râului, amenajarea falezei. Deja au fost semnate acorduri cu BERD pentru implementarea proiectului de reabilitare a râului Bâc.

De asemenea, Ceban a spus că urmează și reabilitarea sistemului urban de drenaj pentru a reduce frecvența inundațiilor și a îmbunătăți calitatea apei care ajunge în râu. La fel, promite că vor fi curățate lacurile, vor fi amenajate plaje, zone de agrement după exemplul zonelor de la Vadul lui Vodă, Parcul La Izvor, Parcul Valea Trandafirilor.

Citește și : Șeful Procuraturii Ungheni, implicat într-un accident grav soldat cu patru morți

Ion Ceban de la Partidul Mișcarea Alternativa Națională este cu numărul 16 în buletinul de vot.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Putin: Rusia aşteptă alegerile din SUA pentru a discuta cu Washingtonul despre securitatea globală şi strategică

Putin: Rusia aşteptă alegerile din SUA pentru a discuta cu Washingtonul despre securitatea globală şi strategică Rusia va aştepta rezultatul alegerilor prezidenţiale din noiembrie din...

UE va impune tarife pentru produsele achiziționate de la Temu, Shein și AliExpress

UE va impune tarife pentru produsele achiziționate de la Temu, Shein și AliExpress Comisia Europeană este pe punctul de a pune în aplicare tarife pentru...

Ministrul Mediului: R.Moldova cea mai mică rată de împădurire din toată Europa

Ministrul Mediului: R.Moldova cea mai mică rată de împădurire din toată Europa Ministerul Mediului a dezvăluit recent descoperirea unei fraude de proporții în cadrul Ocolului...

IGSU: O echipă de pompieri se pregătește de deplasare în Grecia

IGSU: O echipă de pompieri se pregătește de deplasare în Grecia Echipa pompierilor de combatere terestră a incendiilor forestiere din cadrul IGSU al MAI se...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.