X

Ion Chicu intervine în scandalul Surdu-Țurcanu: ‘Aveți o poliță de plătit acestui popor necăjit!’

Ion Chicu intervine în scandalul Surdu-Țurcanu: ‘Aveți o poliță de plătit acestui popor necăjit!’

Fostul prim-ministru Ion Chicu îndemnă Intelectuali să-și ia țara înapoi! Aveți o poliță de plătit acestui popor necăjit! Demonstrați demnitate și verticalitate, nu milogie și servilism, mai spune Ion Chicu.

Despre apucăturile escortesei PAS-iste din fruntea “Teleradio – Moldova” oamenii cu demnitate știu încă din 2021, Dragă Mircea Surdu, potrivit omniapres.md.

Citește și: 3.000 de deţinuţi din Ucraina sunt gata să plece pe front

Zdreanța Maiei a distrus tot ce se numește jurnalism și elementar pluralism la TRM. Și dacă, Dragă Mircea Surdu, aveați elementară demnitate să-l puneți pe boseac la punct din start, nu ajungeați să fiți acum hărțuit, mai susține Ion Chicu.

Acum, când vă alungă, vă implor să revedeți măcar una-două ediții “Bună seara” cu Maia Sandu și întrebați-vă, dacă nu cumva ați contribuit și Dvs. la tot ce se întâmplă cu libertățile în această țară, Stimate Mircea Surdu și Dragă Consătean…

Deja, despre faptul că eu ca ministru al finanțelor, prim-ministru în 2018-2020, sau leader vocal al unui partid de opoziție din 2021, nu am avut niciodată șansa să le zic oamenilor “Bună seara cu Mircea Surdu”, nu e cazul să amintesc. Pentru că nimeni din opoziție din 2021 încoace n-a mai avut-o…

Citește și: Adrian Băluțel: PSRM încearcă să limiteze accesul diasporei la vot

Luați-vă țara înapoi, Dragi Intelectuali! Aveți o poliță de plătit acestui popor necăjit! Demonstrați demnitate și verticalitate, nu milogie și servilism, declară președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu.

Tags: Ion Chicujurnalism
Politică