Ipoteză incendiară: ‘Lovitură de stat în SUA, iar Michelle Obama preia puterea!’

Publicat:

Ipoteză incendiară: ‘Lovitură de stat în SUA, iar Michelle Obama preia puterea!’

Peter Navarro, fost consilier al președintelui american Donald Trump pe probleme comerciale, vorbește într-un editorial despre o „lovitură de stat” în SUA, totul într-un plan bine pus la punct de propulsare a soției lui Barack Obama în fruntea SUA.

„Președintele Biden nu o să fie pe lista de vot din noiembrie. Odată cu fiecare nouă revelație a familiei Biden și cu fiecare sondaj care constată că Donald Trump îl va bate pe domnul Biden ca la carte, inevitabilitatea ca domnul Biden să se dea deoparte crește”, arată Navarro, într-un editorial la publicația Washington Times.


Citeşte şi: România intră în ‘Schengen Air’ din martie 2024

„Totuși, domnul Biden nu se va retrage înainte de sfârșitul sezonului primar al democraților. În schimb, fără o opoziție reală, domnul Biden va fi gata să accepte încoronarea sa la Convenția Națională Democrată din august de la Chicago. Strategii democrați care complotează acum lovitura de stat Biden văd acest sezon primar necontestat ca un element esențial al unei strategii câștigătoare din noiembrie. După cum a recomandat Richard Nixon odată, alergați spre dreapta pentru a câștiga nominalizarea republicană, dar alergați înapoi la mijloc pentru a câștiga alegerile generale. (…) Cum va fi convins – sau forțat – domnul Biden să demisioneze în favoarea unei convenții democrate negociate în spate? Domnul Biden dorește o mare moștenire a zilelor sale de la Casa Albă și grațieri complete pentru a-l ține pe el și familia lui departe de închisoare.

Ipoteză incendiară: ‘Lovitură de stat în SUA, iar Michelle Obama preia puterea!’

În ceea ce privește moștenirea, strategii democrați îl vor confrunta pe domnul Biden cu realitatea că, dacă acesta va fi înfrânt în alegerile generale de către domnul Trump – după cum sondajele spun că va câștiga cu siguranță – locul lui Biden în istorie va fi alături de Jimmy Carter ca cel mai nefericit președinte al epocii moderne.

Dacă domnul Biden încă rezistă acestei presiuni, liderii cheie din cadrul partidului său și presa moștenită îl vor doborî pe Biden și, prin urmare, vor deschide calea pentru un nou „bilet” în alegeri. Ei se tem de o nouă președinție a lui Trump la fel de sigur precum Brutus i-a pus cuțitul lui Cezar.

Pe frontul grațierii, domnul Biden va aștepta până după alegerile din noiembrie și înainte să demisioneze pentru a-i ierta nu doar pe fiul risipitor Hunter, ci și pe fratele său James, care este în general considerat ‘consigliere’ în familia criminală Biden. În ceea ce privește grațierea domnului Biden, el va demisiona în liniște înainte de Ziua Inaugurării și o va lăsa pe Kamala Harris să facă ‘fapta murdară’ ca parte a înțelegerii.

Vicepreședintele Harris cu siguranță nu va conduce înlocuirea în noiembrie. Cifrele ei sunt aproape la fel de proaste ca ale domnului Biden și are cea mai proastă calitate pe care o poate avea un politician: neplăcerea”, a arătat fostul consilier.

Biletul „de vis”

„Biletul de vis printre mulțimea loviturii de stat Biden este cel mai probabil Michelle Obama-Gavin Newsom.

Michelle este anti-Kamala. Ea are un rating de favorabilitate robust care depășește liniile de partid și un rating de defavorabilitate relativ scăzut.

Se așteaptă ca Michelle să aducă înapoi votul ‘negru’, în special femeile de culoare, care candidează acum. Ea va apela, de asemenea, la elementele mai moderate ale Partidului Democrat, care își amintesc cu drag de istoria revizionistă a președinției mediocre a lui Barack Obama. (…)

Alegătorii ar trebui să fie revoltați pe bună dreptate dacă democrații încearcă să înlocuiască cuplul Biden-Harris fără o verificare adecvată a candidaților într-un sezon primar democrat. Republicanii ar trebui să transmită acel mesaj devreme și des; este la fel de adevărat pe cât sezonul primar este lung, iar alegătorii, în special independenții, vor fi înstrăinați de democrați dacă vor încerca un truc atât de cinic.

Citeşte şi: Află cine este cel mai bogat om din lume. Vezi ce avere are

În al doilea rând, alegătorii trebuie să primească mesaje să separe orice sentiment pozitiv despre Michelle Obama de realitatea unei președinții Obama, care a fost o mizerie în orice, de la economie la politica externă.

În al treilea rând, domnul Newsom trebuie, de asemenea, să fie etichetat devreme și deseori drept poster boy al mișcării progresiste woke. (…) În cele din urmă, dacă Michelle Obama îl va înfrunta cu adevărat pe Donald Trump la alegerile din noiembrie, acest lucru va reduce o strategie de atac republican în două direcții, bazată pe personalitatea toxică a domnului Biden și pe politicile sale nesăbuite la un război pe un singur front pentru viziuni politice concurente. . Acesta este un război extrem de câștigat pentru republicani”, arată fostul consolier, în analiza sa.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Măsuri anti-Șor: Flyone impune reguli noi pentru pasagerii curselor Erevan-Chișinău

Măsuri anti-Șor: Flyone impune reguli noi pentru pasagerii curselor Erevan-Chișinău Compania aeriană Flyone a stabilit noi reguli pentru pasagerii cursei Erevan-Chișinău, inclusiv verificare suplimentară, control de...

Nu au fost lăsați să intre în țară. Mai mulți străini au făcut cale întoarsă de la vamă

Nu au fost lăsați să intre în țară. Mai mulți străini au făcut cale întoarsă de la vamă În ultimele 24 de ore, pe sensul...

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia

A amenințat o bătrână cu furculița. O moldoveancă a fost condamnată în Italia O moldoveanc a fost condamnată în Italia fiind acuzată de faptul că...

Postul Vamal Giurgiulești va fi reabilitat. Se anunță studiul de fezabilitate

Postul Vamal Giurgiulești va fi reabilitat. Se anunță studiul de fezabilitate Serviciul Vamal al Republicii Moldova intenționează să atribuie un contract pentru servicii de elaborare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.