Irina Lozovan, candidatul Partidului Renaștere pentru funcția de primar la Ocnița

Publicat:

Partidul Renaștere a desemnat-o pe Irina Lozovan, miercuri, 9 august curent, candidatul pentru funcția de primar al orașului Ocnița la alegerile locale generale din toamnă.

Este vorba de deputata Irina Lozovan al cărei soț a încercat să-l mituiască pe actualul edil, Victor Artamaniuc, de la PSRM.


Citește și : Congresul Civic și-a anunțat candidatul la Primăria Chişinăului

Originară din Ocnița, Irina Lozovan, a declarat că este pregătită să părăsească activitatea de deputat și să preia conducerea orașului, potrivit realitatea.md. 

„Voi fi primul vostru prieten, vă voi asculta și voi încerca să vă ajut pe fiecare dintre voi dacă îmi stă în putere.

Împreună vom face în așa fel încât în oraș să fie pace și bine de trăit!

Aceasta nu este doar o mare onoare pentru mine, ci și o mare responsabilitate, deoarece înțeleg că va trebui să rezolv toate problemele, să mă ocup de toate chestiunile”, a declarat Irina Lozovan la Ocnița.

Citește și : EXPLOZIE puternică la o fabrică din apropierea Moscovei

Principala sarcină a echipei sale este de a crea noi locuri de muncă în oraș și raion, de a dezvolta infrastructura și industria, și de a atrage investitori.

Astăzi, 9 august, Comisia Electorală Centrală a făcut publică lista partidelor, înregistrate de ASP, care vor participa la alegerile locale generale stabilite pentru data de 5 noiembrie 2023.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Veneția va limita grupurile de turiști la maximum 25 de persoane

Veneția va limita grupurile de turiști la maximum 25 de persoane Veneția va limita dimensiunea grupurilor de turiști la 25 de persoane începând de joi,...

Toxiinfecție alimentară în cazul a zeci de angajați TikTok din Singapore

Toxiinfecție alimentară în cazul a zeci de angajați TikTok din Singapore Zeci de angajați de la biroul din Singapore al societății-mamă a TikTok, ByteDance, au...

Soluţia găsită de rapperul Snoop Dog pentru a face faţă caniculei de la Jocurile Olimpice

Soluţia găsită de rapperul Snoop Dog pentru a face faţă caniculei de la Jocurile Olimpice Valul de căldură continuă să se răspândească în Franţa, cu...

‘Planeta maimuţelor: Noul regat’ şi ‘Crime în imobil’, sezonul 4, între noutăţile lunii august la Disney+

'Planeta maimuţelor: Noul regat' şi 'Crime în imobil', sezonul 4, între noutăţile lunii august la Disney+ "Planeta maimuţelor: Noul regat", "Exploratorii oceanelor", o producţie National...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.