X

Irina Vlah a dat start colectării de semnături pentru prezidențiale

Irina Vlah a dat start colectării de semnături pentru prezidențiale

Comisia Electorală Centrală a înregistrat astăzi Grupul de inițiativă pentru susținerea candidaturii Irinei Vlah. În context, președinta “Platformei Moldova” a spus că “este o zi importantă, căci anume astăzi facem primul pas spre readucerea Republicii Moldova pe un făgaş normal de dezvoltare”.

“Împreună cu colegii mei din grupul de iniţiativă, am preluat de la Comisia Electorală Centrală listele de subscripţie şi demarăm o amplă campanie de colectare a semnăturilor în susţinerea candidaturii mele la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, potrivit unimedia.info.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

În următoarele săptămâni, voi avea din nou ocazia să mă revăd cu mulţi dintre dvs., iar cu unii voi face cunoştinţă în premieră. După cum bine ştiţi, în ultimele luni, am desfăşurat mai multe campanii naţionale, ceea ce mi-a permis să cunosc multă lume bună, oameni cu suflet mare şi cu dorinţă sinceră de a schimba în bine lucrurile în ţara noastră dragă. Anume dorinţa de a oferi oamenilor o viaţă mai bună m-a şi determinat să candidez la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova şi vă mulţumesc din suflet, dragi compatrioţi, pentru susţinerea pe care o simt în fiecare zi, pentru că îmi oferiţi energia şi determinarea necesară de a merge mereu înainte şi de a realiza obiectivul stabilit împreună cu mulţi dintre dvs.”, a spus ea.

Politiciana a mai declarat că știe că nu va fi uşor. “Regimul de guvernare ne va pune beţe în roate, aşa cum a făcut-o şi anterior şi o face şi acum. Dar aceasta nu ne va opri – din contra, ne va face şi mai uniţi, şi mai puternici, şi mai decişi să luptăm pentru o viaţă mai bună în Moldova. Avem scopuri clar stabilite împreună, ştim care sunt problemele reale ale oamenilor şi avem soluţii pentru ele. Aceste soluţii nu o dată le-am discutat cu dvs. Însă, pentru a ajunge să le implementăm, avem de trecut şi unele proceduri legale, iar prima procedură – colectarea semnăturilor – o demarăm astăzi. Va urma apoi campania electorală propriu-zisă, care, deja la această etapă se poate de spus, va fi una murdară. Regimul de guvernare deja a croit reguli de joc favorabile sie şi, cu siguranţă, va recurge la orice acţiune, la orice instrumentariu pentru a se menţine la putere. Da, ei au bani, resurse administrative, structuri ale statului subordonate strict intereselor lor politice, presă, ONG-uri care îi deservesc de dimineaţă până seara etc. Dar noi avem ceva mult mai de preţ – susţinerea oamenilor. Va fi o luptă grea, dar sunt sigură că vom învinge, pentru că dreptatea e de partea noastră, iar dreptatea tot timpul învinge”, a mai afirmat ea.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Irina Vlah, totodată, a venit cu un îndemn către cetățeni: “Să ne manifestăm solidar şi să transmitem un mesaj clar tuturor: suntem mulţi, suntem puternici, avem obiective clar stabilite şi nimeni şi nimic nu ne va putea opri să le realizăm.

Împreună vom învinge şi vom asigura Republicii Moldova prezent şi viitorul, pe care-l merită cu adevărat!”.

 

Tags: Irina VlahMoldova
Politică