X

Irina Vlah: Cea mai bună reformă a Maiei Sandu ‘ar fi dacă ea ar pleca și și-ar lua cu ea colegii nepricepuți, care ne conduc țara’

„Dezastrul care are loc în Republica Moldova în prezent are un nume. Acesta este PAS”. O spune fostul bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah. Potrivit ei, cea mai bună reformă a Maiei Sandu „ar fi dacă ea ar pleca și și-ar lua cu ea colegii nepricepuți, care ne conduc țara”.

„Regimul PAS și-a călărit din nou calul preferat – a găsit scuze pentru toate eșecurile sale din administrare. Inflația record este din cauza războiului din Ucraina, găurile în buget – din cauza greșelilor administrațiilor anterioare, iar reformele sunt încetinite din cauza moștenirii sovietice… Timp de câțiva ani de guvernare absolută, partidul PAS a avut toate șansele de a schimba vieților oamenilor spre bine, însă, în loc de îmbunătățiri, noi auzim mereu doar justificări, una după alta”, spune Irina Vlah.

Citeşte şi: Costiuc este vehement: ‘Guvernarea și-a bătut joc de cetățeni’

Fostul bașcan al Găgăuziei susține că toți cei care înconjoară partidul PAS sunt de vină – opoziția, Gazprom-ul, tancurile rusești și altele. Însă, susține Vlah, există ceva mai înspăimântător, și anume „incompetența și lipsa de responsabilitate guvernării”.

„De aceea, dezastrul care are loc în Moldova are un nume – PAS. Maia Sandu, Moldova s-a săturat de scuzele dumneavoastră. Moldova așteaptă de la dumneavoastră doar un singur lucru, să plecați și să-i luați cu dumneavoastră și pe acei nepricepuți care conduc țara fără să iasă de pe Facebook. Și eu sunt sigură că această reformă va fi cea mai bună”, a conchis Irina Vlah. 

Citeşte şi: Deputații din Găgăuzia vor să iasă de sub ‘umbrela’ lui Ilan Șor

Tags: guvernareIrina VlahPASreformarepublica moldova
Categorii: PoliticăȘtirile zilei