X

Irina Vlah, despre întrevederea cu oamenii lui Șor: Oamenii din poze deja de doi ani nu mai fac politică

Irina Vlah, despre întrevederea cu oamenii lui Șor: Oamenii din poze deja de doi ani nu mai fac politică

Fostul bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah, vine cu o reacție la imaginile apărute în spațiul public cu privire la participarea sa la o întâlnire cu mai mulți membri ai grupării „ȘOR”. Politicianul confirmă că o discuție în acest sens a avut loc la Soroca, însă precizează că persoanele care au participat la întâlnire „deja de doi ani nu mai fac politică”.

Ultimele luni, personal m-am întâlnit cu zeci de mii de locuitori ai R.Moldova. Sunt cetățeni care nu mai cred în promisiunile celor de la guvernare și doresc o viață mai bună, potrivit deschide.md.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Știu că sunt filată de structurile abilitate la comanda celor de la guvernare. Cunosc că fiecare întâlnire de-a mea este raportată „sus”, la cei care au adus țara în prag de faliment.

Unii dintre cei cu care mă văd nu au fost în careva partide politice sau mișcări, alții, însă, au așa experiență. Eu și echipa mea discutăm cu toți cei care își doresc să contribuie la schimbarea puterii în țara noastră.

Referitor la întâlnirea de la Soroca, din care unele surse mass-media fac o adevărată „senzație”, pot să vă spun că oamenii din poze deja de doi ani nu mai fac politică. Mai mult, astăzi, la nordul țării mă întâlnesc cu un grup de oameni care au plecat din PAS. Sper că mass-media va reflecta această întâlnire la fel de activ. Nu încercați să-mi atribuiți misiuni care nu-mi aparțin”, a declarat ea.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

De menționat că la data de 17 iulie, Irina Vlah s-a văzut la Soroca cu mai mulți reprezentanți ai partidelor afiliate lui Ilan Șor. Deși fostul bașcan susține că cei prezenți „deja de doi ani nu mai fac politică”, la întâlnire ar fi participat mai mulți președinți ai organizațiilor primare ale blocului „Victoria” – o construcție politică formată din partidele conduse de Șor – „Renaștere”, „Șansă”, „Forța de Alternativă și Salvare a Moldovei” (FASM) și partidul „Victorie”.

Tags: Irina Vlah
Politică