X

Irina Vlah NU pleacă din politică

Fosta bașcană a UTA Găgăuzia, Irina Vlah, planifică să rămână în politică. Totuși, decizia despre planurile de activitatea vor fi anunțate în toamnă.

Între-timp, Vlah a participat la Congresul PDCM, partid condus de ex-premierul Ion Chicu. „A avut calitatea de invitată”, spune Chicu, contactat de Agora.md.

Citeşte şi: Cooperarea economică moldo-română, parteneriat strategic în drumul spre integrare europeană – Stiripesurse.md

„Irina Vlah şi-a încheiat mandatul de başcan pe 19 iulie și a făcut o pauză pentru a dedica timpul celor dragi. Ea rămâne în politică și deja în toamnă va anunța viitoarele planuri politice”, a spus pentru Agora consilierul Andrei Vedutenico.

Citeşte şi: Politica identitară a statului și restabilirea unității naționale românești. Un deziderat pentru Chișinău și București – Stiripesurse.md

De altă parte, la mijlocul lunii iulie, Irina Vlah a participat la Congresul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, condus de ex-premierul Ion Chicu. Însă, părțile spun că aceasta ar fi fost o simplă invitație.

Tags: Andrei VedutenicoCongresul Partidului Dezvoltării și Consolidării MoldoveiIon ChicuIrina VlahUTA Găgăuzia
Categorii: PoliticăȘtirile zilei