Isteria preţurilor din Italia determină Parchetul din Milano să declanşeze o anchetă: 3 măşti sanitare costă 70 de euro!

Publicat:

Parchetul din Milano face o anchetă după ce prețurile la dezinfectanți și măști au explodat online, în condițiile în care în magazine și farmacii aceste produse nu se mai găsesc.

Prețurile măștilor și ale dezinfectanților, în contextul infecțiilor cu coronavirus, au crescut dramatic pe unele site-uri, scrie La Stampa, potrivit mediafax.


Citeşte şi: Franţa ajută cu 90 de milioane de euro viitoarea Academie a OMS

Prețurile online au crescut în momentul în care stocurile din farmacii și supermarketuri au dispărut, ajungând la 70 de euro pentru trei măști din hârtie.

Parchetul din Milano a deschis o anchetă deocamdată împotriva unor persoane necunoscute, bănuind că s-a făcut „speculă” cu produse de igienă de bază.

Citeşte şi: Nouă combatanţi ai Damascului au fost ucişi în nord-vestul Siriei

În Italia, ultimele informații arată că șapte persoane au murit din cauza virusului Covid-19, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 229.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Câți ruși cred că un atac nuclear al Moscovei asupra Ucrainei este justificat

Câți ruși cred că un atac nuclear al Moscovei asupra Ucrainei este justificat Unul din trei ruși crede că un atac nuclear împotriva Ucrainei ar...

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

Zelenski anunţă o nouă strategie pentru a diminua influenţa Rusiei în Marea Neagră

Zelenski anunţă o nouă strategie pentru a diminua influenţa Rusiei în Marea Neagră Ucraina intenţionează să diminueze influenţa rusă în partea de vest a Mării...

Proteste la Barcelona împotriva supraturismului

Proteste la Barcelona împotriva supraturismului Mii de persoane au protestat sâmbătă, la Barcelona, împotriva supraturismului din capitala Cataloniei unde ajung anual milioane de vizitatori, o...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.