Italia : Un migrant de 5 ani a fost salvat de poliţia italiană şi dus la spital

Publicat:

Un băiat migrant de 5 ani care risca să moară de hipotermie ascunzându-se într-un tren de marfă lângă frontiera cu Austria a fost salvat de poliţia italiană şi dus la spital, informează marţi agerpres .

Băiatul, care a declarat poliţiei că îl cheamă Anthony şi este din Sierra Leone, a fost găsit luni în gara Brenner, unde trenurile sunt verificate mereu pentru a preveni trecerea ilegală a frontierei.


Citiți și : Rusia încearcă ,prin răspândirea unor știri false, să influenţeze opinia publică din Olanda

El a fost dus la un spital din apropiere, unde doctorii au declarat marţi că băiatul se simte “bine”, a relatat agenţia de presă ANSA, citând surse anonime din instituţia medicală.

Băiatul era singur, dar avea o geantă cu el conţinând accesorii pentru femei. Autorităţile investighează dacă adulţi care ar fi fost cu el l-ar fi lăsat pe băiat în tren pentru a evita controalele poliţiei.

Preşedintele provinciei italiene de limbă germană Tirolul de Sud, Arno Kompatscher, s-a declarat “şocat” după găsirea copilului abandonat.

Potrivit Ministerului de Interne italian, peste 14.500 de copii neînsoţiţi s-au numărat printre cei aproximativ 114.600 de migranţi care au ajuns pe ţărmurile italiene în ultimul an.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă Remiterile personale primite de rezidenții Republicii Moldova în trimestrul I 2024 au scăzut cu 6,5% comparativ cu aceeași...

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.