Ivanka Trump va participa la un forum internaţional în Qatar alături de Steven Mnuchin

Publicat:

Ivanka Trump, fiica şi consiliera preşedintelui american Donald Trump, va participa în această săptămâna la o conferinţă internaţională în Qatar, alături de secretarul american al Trezoreriei, Steven Mnuchin, a anunţat marţi Washingtonul, potrivit AFP, scrie agerpres.

Conferinţa anuală a Forumului de la Doha, care reuneşte un mare panel de decidenţi regionali şi internaţionali, va avea loc la 14 şi 15 decembrie.


Citește și : Peter Handke este afectat de critici: ‘Îmi este greu să primesc Premiul Nobel’

Ivanka Trump “va participa la forum şi se va întâlni cu responsabili politici şi din lumea afacerilor pe subiectul chestiunilor economice majore”, se arată într-un comunicat al Trezoreriei americane.

În 2017, Ivanka Trump şi-a însoţit tatăl în Arabia Saudită în prima vizită în străinătate a acestuia în calitate de preşedinte.

Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite s-au angajat să ofere 100 de milioane de dolari unui fond pentru femei antreprenor pe care ea îl susţine.

Mnuchin va discuta cu omologii săi despre “iniţiative de securitate naţională pentru a combate terorismul şi finanţarea ilegală”, a adăugat Trezoreria SUA.

Citește și : Alianţa pentru Coeziune cere liderilor UE să nu accepte reducerea fondurilor alocate

Washingtonul şi Doha sunt de mult timp aliaţi apropiaţi, iar Qatarul găzduieşte cea mai mare bază militară americană din Orientul Mijlociu.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale Talentele Republicii Moldova au fost onorate la Gala Excelenței Muzicale, eveniment...

Italia a simplificat condiţiile pentru angajarea muncitorilor străini

Italia a simplificat condiţiile pentru angajarea muncitorilor străini Italia a simplificat condiţiile de intrare în ţară şi a redus obstacolele birocratice pentru muncitorii străini, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.