Jacinda Ardern, primul lider mondial care îşi aduce copilul la Adunarea Generală a ONU

Publicat:

Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a devenit primul lider mondial care îşi aduce copilul la Adunarea Generală a ONU, scrie BBC, potrivit news.ro.

Ardern s-a jucat cu fiica sa Neve Te Aroha chiar înainte să ţină un discurs în faţa Adunării Generale a ONU. Partenerul ei, Clarke Gayford, a avut grijă de fiica sa cât timp a vorbit Ardern.


Citeşte şi: Acuzat de agresiune sexuală, candidatul lui Trump la Curtea Supremă face destăinuiri la TV

Ea şi-a ţinut astfel discursul de debut la Summit-ul de Pace Nelson Mandela şi a subliniat „impactul profund” pe care fostul lider sud-african l-a avut asupra ţării sale.

Ardern încă o alăptează pe fiica sa, Neve, care este în vârstă de doar trei luni şi de aceea a fost nevoită să o aducă la New York.

„Neve stă pe lângă mine în majoritatea timpului în Noua Zeelandă”, a declarat Ardern, conform NewsHub.

În timp ce prim-ministrul va fi la întâlniri, Gayford va avea grijă de Neve, care a primit chiar şi un card de identificare de la ONU pe care scrie „primul bebeluş”.

Citeşte şi: Julian Assange a renunţat să mai ceară azil în Ecuador

Ardern a declarat pentru New Zeeland Heralnd că ea va suporta costurile de călătorie ale lui Gayford pentru că „el a călătorit, în mare parte, pentru a avea grijă de Neve”.

Ardern şi-a reluat atribuţiile de prim-ministru la începutul lui august după un concediu de maternitate de şase săptămâni.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Cele mai cool 38 de cartiere din lume

Cele mai cool 38 de cartiere din lume Time Out a anunțat care sunt zonele la modă care trebuie vizitate, un cartier din Marsilia fiind...

Vești bune pentru șoferi: Dispare amenda automată pentru lipsa rovinietei

Vești bune pentru șoferi: Dispare amenda automată pentru lipsa rovinietei Vești bune pentru șoferi. Amenda automată pentru lipsa rovinietei pe drumurile naționale ar putea dispărea....

Misterul disparițiilor cercetătorilor ruși. Temerile lui Putin

Misterul disparițiilor cercetătorilor ruși. Temerile lui Putin În ultimii șase ani, 12 cercetători ruși implicați în dezvoltarea rachetelor hipersonice au fost arestați, iar unii au...

Un copac imens, prăbușit în Parcul ”Ștefan cel Mare” din Capitală

Un copac imens, prăbușit în Parcul ”Ștefan cel Mare” din Capitală Un copac a căzut la pământ în Parcul Ștefan cel Mare, blocând complet un...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.