Jackpot de peste 1 miliard de dolari la extragerea de Halloween organizată de loteria americană Powerball

Publicat:

Jackpotul extragerii organizate în seara de Halloween de loteria americană Powerball a depăşit 1 miliard de dolari şi a devenit unul dintre cele mai mari premii în bani oferite vreodată de una dintre companiile majore ce activează pe piaţa jocurilor de noroc din Statele Unite, informează Reuters, potrivit agerpres.

Dacă o persoană deţine un bilet ce conţine seria de numere selectate la extragerea de luni seară, atunci ea va fi declarată câştigătoare şi va putea să opteze fie pentru a primi suma unică de 497,3 milioane de dolari în numerar, fie pentru a încasa sume anuale de mai multe milioane de dolari de-a lungul unei perioade de 29 de ani, au anunţat reprezentanţii loteriei Powerball.


Citeşte şi: PERICOL pentru Terra! Un asteroid de mari dimensiuni se apropie de Pământ – Black News

Jackpotul de luni seară este al doilea ca valoare din istoria acestei loterii, fiind depăşit doar de premiul de 1,585 de miliarde de dolari din 2016, care a fost împărţit între trei câştigători norocoşi din statele americane California, Tennessee şi Florida.

Marele Premiu de 1 miliard de dolari, care va creşte şi mai mult dacă niciun jucător nu a ghicit numerele desemnate câştigătoare luni seară, reprezintă totodată cel de-al cincilea jackpot ca valoare din istoria tuturor celor cinci loterii majore din Statele Unite.

Biletele pentru extragerea de luni seară au costat 2 dolari.

Câştigătorii trebuie să ghicească toate cele şase numere norocoase, inclusiv numărul special final. Şansele de a câştiga acest jackpot sunt de 1 la 292,2 milioane, au precizat reprezentanţii loteriei americane.

Citeşte şi: AIEA începe inspecţiile în Ucraina – Black News

A fost pentru cea de-a şasea oară în istoria loteriei Powerball când jackpotul său a depăşit pragul de 700 de milioane de dolari.

Ultima oară când un jucător a câştigat jackpotul oferit de Powerball s-a întâmplat pe 3 august 2022, când un american din statul Pennsylvania a încasat marele premiu de 206 milioane de dolari. De atunci, 37 de extrageri consecutive s-au încheiat fără a avea un câştigător al marelui premiu.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă

Moldovenii trimit tot mai puțini bani acasă Remiterile personale primite de rezidenții Republicii Moldova în trimestrul I 2024 au scăzut cu 6,5% comparativ cu aceeași...

După Moscova, Viktor Orban face o vizită surpriză la Beijing

După Moscova, Viktor Orban face o vizită surpriză la Beijing Premierul Ungariei, Viktor Orban, un apropiat al Kremlinului, a sosit luni în China pentru a...

Asistență financiară din partea Canadei

Asistență financiară din partea Canadei Republica Moldova ar putea beneficia de un împrumut de 120 de milioane de dolari canadieni, acordat de Guvernul Canadei. Citește...

METEO// Încă o zi de foc cu temperaturi în creștere

METEO// Încă o zi de foc cu temperaturi în creștere A doua zi de caniculă în Moldova. Pe parcursul zilei se vor înregistra temperaturi mai...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.