X

Jaf ziua în amiaza mare! Un bărbat de 64 de ani, cercetat penal, după ce a sustras bunuri materiale din mai multe locuințe

Jaf ziua în amiaza mare! Un bărbat de 64 de ani, cercetat penal, după ce a sustras bunuri materiale din mai multe locuințe

Un bărbat de 64 de ani, originar din raionul Orhei, a fost reținut de ofițerii de la Buiucani, fiind suspectat de comiterea mai multor furturi din locuințe. 

Polițiștii au stabilit că suspectul ar fi comis cel puțin patru furturi în sectoarele Buiucani și Rîșcani ale capitalei. Acesta pătrundea în locuinţe pe timp de zi, prin forţarea geamurilor, când stăpânii nu erau acasă, de unde sustrăgea bani, bijuterii din aur şi alte lucruri de preţ.  

Prejudiciul cauzat victimelor constituie circa 73 000 de lei.

În urma măsurilor întreprinse suspectul a fost identificat și reținut. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare. 

Polițiștii au mai stabilit că suspectul era anunțat în căutare de către Inspectoratul de poliție Anenii Noi, pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru furt, iar conform legislației persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de până la 4 ani.

Tags: cercetat penalJaf ziua în amiaza mare
Categorii: SocialȘtirile zilei