Jair Bolsonaro recunoaşte că şi-a pierdut temporar memoria după ce a căzut

Publicat:

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a recunoscut, într-un interviu acordat postului de televiziune Band, că şi-a pierdut temporar memoria în urma unei căzături la reşedinţa oficială de la Brasilia, relatează AFP, scrie news.ro .

”La un moment dat, mi-am pierdut în parte memoria. A doua zi, în această (marţi) dimineaţa, am reuşit să recuperez multe lucruri, iar în prezent îmi este bine. Dar nu ştiam, de exemplu, ce am făcut ieri”, a declarat preşedintele.


Citește și : De Crăciun, Papa Francisc celebrează iubirea necondiţionată şi faptele bune

Bolsonaro a acordat acest interviu după ce a fost externat de la spital, unde a petrecut noaptea de luni spre marţi.

”Preşedintele Jair Bolsonaro a fost reexaminat de echipa medicală şi a fost autorizat să plece, cu condiţia să se odihnească la Palatul Alvorada”, reşedinţa prezidenţială oficială, a anunţat serviciul de comunicare al preşedinţiei.

Şeful statului, în vârstă de 64 de ani, s-a lovit la cap după ce a alunecat, luni seara, în sala de baie a palatului şi ”a fost supus unei tomografii craniene care nu a detectat nicio modificare”, potrivit aceleiaşi surse.

Jair Bolsonaro, care a preluat funcţia la 1 ianuarie, a fost înjunghiat în abdomen în campania electorală, în septembrie 2018. El a fost supus ulterior unui număr de patru operaţii, ultima în septembrie 2019.

Întrebat despre starea sa, el a răspuns că este ”stabil”, fără să nege că este nevoit să trăiască cu ”consecinţele” acestui atac.

Citește și : Mesajul de Crăciun al arhiepiscopului Pizzaballa la Betleem: ‘Hristos s-a născut pentru inima omului, nu pentru putere’

”Te adaptezi acestei noi realităţi. Această lovitură de cuţit împreună cu îmbătrânirea sunt un cocteil periculos”, a recunoscut preşedintele în interviu acordat Band.

Echipa medicală a preşdinţiei a efectuat de curând o biopsie fostului militar şi a exclus orice suspiciune cu privire la un cancer de piele.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Netflix continuă să-și crească numărul de abonați și veniturile

Netflix continuă să-și crească numărul de abonați și veniturile Numărul abonaților Netflix a crescut cu 16,5% de la an la an în ultimul trimestru, încă...

Trei hackeri pro-ruşi, arestaţi în Spania din cauza atacurilor cibernetice în scopuri teroriste

Trei hackeri pro-ruşi, arestaţi în Spania din cauza atacurilor cibernetice în scopuri teroriste Trei hackeri pro-ruşi au fost arestaţi pentru presupuse atacuri cibernetice împotriva Spaniei...

Un bătrân din Ungheni a dispărut fără urmă. Rudele și Poliția cer ajutor

Un bătrân din Ungheni a dispărut fără urmă. Rudele și Poliția cer ajutor Inspectoratul de Poliție Ungheni cât și mai mulți locuitori din municipiul Ungheni...

Ucraina a lansat un nou timbru poştal pentru a-şi susţine sportivii olimpici

Ucraina a lansat un nou timbru poştal pentru a-şi susţine sportivii olimpici Ucraina a lansat un nou timbru poştal pentru a-şi susţine sportivii olimpici, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.