X

Jamie Shupe: ‘Am fost primul american NONBINAR! Totul a fost o ruşine!’

Confesiunile primului nonbinar din istoria SUA pentru The Daily Signal. James Shupe (fost Jamie) s-a retras din armată cu gradul de sergent clasa întâi. El s-a identificat anterior ca transgender și a fost primul american care a obținut statutul nonbinar conform legii.

‘Cu patru ani în urmă, am scris despre decizia mea de a trăi ca femeie în The New York Times, scriind că am vrut să trăiesc „în mod autentic ca femeia care am fost dintotdeauna” și „mi-am schimbat efectiv privilegiul de bărbat alb pentru a deveni una dintre cele mai urâte minorități ale Americii. ”

Acum trei ani, am decis că nu sunt nici bărbat, nici femeie, ci nonbinar – și am fost pe primele pagini după ce un judecător din Oregon a acceptat să îmi permită să mă identific ca al treilea sex, nu bărbat sau femeie.

Acum, vreau să trăiesc din nou ca omul care sunt.

Sunt unul dintre cei norocoși. În ciuda participării la transgenderism medical timp de șase ani, corpul meu este încă intact. Majoritatea persoanelor care renunță la identități transgender după modificări de gen nu pot spune același lucru.

Dar asta nu înseamnă că am scăpat fără traume. Psihicul meu este etern cicatrizat și am o serie de probleme de sănătate din marele experiment medical.

Iată cum au început lucrurile.

După ce m-am convins că sunt femeie în timpul unei crize severe de sănătate mintală, am vizitat o asistentă medicală licențiată la începutul anului 2013 și am cerut o rețetă hormonală. „Dacă nu-mi dai medicamentele, le voi cumpăra de pe internet”, am amenințat.

Deși nu mă mai întâlnise niciodată, asistenta mi-a semnat în aceeași zi o rețetă pentru 2 mg de estrogen oral și 200 mg de spironolactonă.

Asistenta a ignorat că am o tulburare cronică de stres post-traumatic, după ce am fost anterior în armată timp de aproape 18 ani. Toți medicii mei sunt de acord cu asta. Alții cred că am tulburare bipolară și posibil tulburare de personalitate la limită.

Jamie Shupe s-a identificat ca femeie transgender în mai 2015

Ar fi trebuit să fiu oprit, dar activismul transgender scăpat de sub control o făcuse pe asistenta medicală prea speriată să spună nu.

Am învățat cum să devin femeie din documentele medicale găsite online, pe site-ul web al spitalului DVA (Department of Veterans Affairs).

După ce am început să consum hormoni sexuali încrucișați, am început și terapia la o clinică de gen din Pittsburgh, astfel încât să îi pot determina să semneze operațiile transgender pe care intenționam să le fac.

Tot ce trebuia să fac era să îmi schimb combustibilul care funcționează cu hormoni și să-mi transform penisul într-un vagin. Atunci aș fi la fel ca orice altă femeie. Aceasta este fantezia pe care mi-a vândut-o comunitatea transgender. Este minciuna pe care am cumpărat-o și în care am crezut.

Un singur terapeut a încercat să mă împiedice să mă târăsc în această gaură de iepure fumegătoare. Când a făcut-o, nu numai că am concediat-o, ci am depus și o plângere oficială împotriva ei. „Este o gardiană”, a spus comunitatea trans.

Stigmatismele profesionale împotriva „terapiei de conversie” făcuseră imposibil ca terapeutul să-mi pună la îndoială motivele pentru dorința de a-mi schimba sexul.

„Manualul de diagnostic și statistic al tulburărilor mentale” (ediția a cincea) spune că una dintre trăsăturile disforiei de gen este să crezi că ai sentimentele stereotipe ale sexului opus. Am simțit asta despre mine, dar totuși nici un terapeut nu a discutat cu mine.

Nu trecuseră două săptămâni înainte să găsesc un terapeut înlocuitor. Acesta a confirmat rapid identitatea mea ca femeie. M-am întors pe drumul spre vaccinoplastie.

Există o abundentă literatură online care informează persoanele transgender că schimbarea lor de sex nu este reală. Dar când un medic autorizat îți scrie o scrisoare prin care afirmă în mod esențial că te-ai născut într-un corp greșit și o agenție guvernamentală sau o instanță de justiție validează această amăgire, devii deteriorat și confuz. Cu siguranță asta am făcut.

Rădăcini dureroase

Istoria traumelor mele seamănă cu o călătorie pe Autostrada Morții din timpul primului război din Golf.

În copilărie, am fost abuzat sexual de o rudă de sex masculin. Părinții mei m-au bătut aspru. În acel moment, am fost expus la atâta violență și am avut atât de multe gânduri de suicid încât nu știu cum să explic de ce sunt încă în viață. Și nici nu știu cum să procesez mental unele dintre lucrurile pe care le-am văzut și le-am experimentat.

Jamie Shupe in preadolescenta

Dr. Ray Blanchard are o teorie nepopulară care explică de ce cineva ca mine ar fi putut fi atras de transgenderism. El susține că există două tipuri de femei transgender: homosexuali care sunt atrași de bărbați și bărbați care sunt atrași de gândul sau imaginea despre sine ca femei.

Este un lucru greu de recunoscut, dar aparțin ultimului grup. Suntem clasificați ca având autoginefilie.

După ce m-am uitat la pornografie ani de zile în armată și am fost căsătorit cu o femeie care a rezistat cerințelor mele de a deveni femeia ideală, am devenit în schimb acea femeie. Cel puțin asta era în capul meu.

Jamie Shupe, militar la Fort Hood

În timp ce autogynephilia a fost motivația mea de a deveni femeie, stereotipurile de gen au fost mijloacele mele de implementare. Am crezut că a purta o perucă lungă, rochii, tocuri și machiaj mă va face femeie.

Feministele au implorat să difere în acest sens. M-au respins pentru că mă conformez stereotipurilor feminine. Dar, ca nou membru al comunității transgender, le-am învins și pe ele. Femeile care devin bărbați nu duc războaiele comunității transgender. Bărbații îmbrăcați în rochii o fac.

Malpraxis medical

Cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut întâmpla ar fi fost ca cineva să-mi recomande terapie intensivă. Asta m-ar fi protejat de înclinația mea spre îmbrăcăminte încrucișată și de încălcările mele sexuale riscante, care erau multe.

În schimb, pionii din comunitatea medicală m-au ascuns în baia femeilor cu soțiile și fiicele oamenilor. „Identitatea ta de gen este feminină”, au spus acești profesioniști.

Comunitatea medicală este atât de înfricoșată de comunitatea trans, încât acum se tem să acorde cuiva diagnosticul Blanchard. Bărbații trans câștigă în medicină și au câștigat lupta pentru exprimare.

Gândiți-vă la cuvântul „travestit”. Au reușit să facă din acesta un cuvânt vulgar, chiar dacă înseamnă doar bărbați îmbrăcați ca femei. Oamenii nu mai au voie să spună adevărul despre bărbați ca mine. Acum, toată lumea trebuie să ne numească transgender.

Jamie Shupe în timpul terapiei de substituție hormonală în noiembrie 2018

Codul de diagnostic din evidențele mele medicale de la VA ar trebui să citească Tulburarea transvestică (302.3). În schimb, noile teorii ale lui Judith Butler și Anne Fausto-Sterling au fost folosite pentru a acoperi adevărurile scrise de Blanchard, J. Michael Bailey și Alice Dreger.

Mărturisesc că am fost motivat de autoginefilie în toate acestea. Blanchard avea dreptate.

Traumele, hipersexualitatea din cauza abuzului sexual din copilărie și autoginefilia ar trebui să fie toate steaguri roșii pentru cei implicați în artele medicale ale psihologiei, psihiatriei și medicinei fizice – totuși nimeni, cu excepția celui care este terapeutul din Pittsburgh, nu a încercat vreodată să mă oprească să îmi schimb sexul. M-au ajutat însă să mă rănesc.

Evadarea la „Nonbinary”

La trei ani de la schimbarea de gen de la bărbat la femeie, m-am uitat cu greu în oglindă într-o zi. Când am făcut-o, fațada feminității și a femeia pe care o vedeam în imagine se prăbușea.

În ciuda faptului că am luat sau am fost injectat cu fiecare preparat hormonal și antiandrogen din arsenalul medical al VA, nu arătam deloc ca o femeie. Oamenii de pe stradă au fost de acord. Privirile lor dure reflectau realitatea din spatele existenței mele frauduloase ca femeie. Sexul biologic este imuabil.

Mi-au trbuit trei ani să mă împac cu acea realitate.

Jamie Shupe identificat ca nonbinar în octombrie 2018.

Când s-a încheiat fantezia de a fi femeie, i-am rugat pe doi dintre medicii mei să mă salveze și să-mi permită să devin nonbinar în loc de a fi femeie. Amândoi au fost de acord.

După ce m-au pompat din plin cu hormoni – echivalentul a 20 de pilule contraceptive pe zi – fiecare a scris o scrisoare de schimbare a sexului. Cei doi nu m-au salvat doar pe mine. Se scăpau pe ei de schimbarea nereușită a sexului. Unul a lucrat la VA. Celălalt a lucrat la Oregon Health & Science University.

Pentru a scăpa de amăgirea de a deveni femeie, am făcut ceva complet fără precedent în istoria americană. În 2016, am convins un judecător din Oregon să declare că sexul meu este nonbinar – nici masculin, nici feminin.

În mintea mea psihotică, restaurasem al treilea sex mitic în America de Nord. Și am devenit prima persoană nonbinară recunoscută legal din țară.

Statut de celebritate

Decizia instanței de referință m-a catapultat spre faima instantanee în cadrul comunității LGBT. Timp de 10 zile non-stop după aceea, mass-media nu m-a lăsat să dorm. Reporterii au invadat feedul meu de pe Facebook, jurnaliștii s-au agățat de fiecare cuvânt al meu, iar un post de televiziune din Portland ne-a filmat pe mine și pe soția mea în sufragerii din Regatul Unit.

Transformarea în femeie mă adusese în paginile din The New York Times. Convingând un judecător că sexul meu era nonbinar, mi-a adus fotografiile și povestea în publicații din întreaga lume.

Apoi, înainte ca cerneala judecătorului să se usuce chiar pe ordinul meu de schimbare a sexului din Oregon, o organizație de asistență juridică LGBT din Washington, D.C., m-a contactat. „Vrem să vă ajutăm să vă schimbați certificatul de naștere”, mi-au oferit ei.

În câteva luni, am obținut o altă victorie istorică după ce Departamentul Vital Records mi-a eliberat un certificat de naștere nou-nouț din Washington, D.C., unde m-am născut. Un grup local numit Whitman-Walker Health a obținut denumirea mea de sex pe certificatul meu de naștere a fost trecut la „necunoscut”. A fost pentru prima dată în istoria D.C. când un certificat de naștere a fost tipărit cu un nou tip de sex, altul decât bărbat sau femeie.

Jamie Shupe identificându-se ca nonbinar în iunie 2016

O altă organizație de asistență judiciară transgender a sărit și în barca lui Jamie Shupe. Lambda Legal s-a folosit de ordinul meu judecătoresc nonbinar pentru a convinge un judecător federal din Colorado să ordone Departamentului de Stat să elibereze un pașaport cu un marker X (adică nonbinar) către o reclamantă separată numită Dana Zzyym.

Organizațiile LGBT care mă ajutau să-mi descurc viața deveniseră o temă obișnuită. În timpul schimbării mele anterioare de sex, de femeie, Fondul pentru apărare juridică și educație transgender din New York îmi schimbase numele legal. Nu-mi plăcea să fiu numit după unchiul care mă molestase. În loc să-mi ofere terapie pentru asta, mi-au pus un nou nume.

Niciun judecător din Pennsylvania nu a pus la îndoială schimbarea numelui. Dorind să ajute o persoană transgender, nu numai că mi-au schimbat numele, dar la cererea mea a pecetluit și hotărârea judecătorească, permițându-mi să renunț la o tonă de datorii pe care o aveam datorită unei achiziții nereușite de case și să-mi încep noua viață ca femeie. În loc să fuzioneze dosarul meu, două dintre cele trei birouri de credit mi-au emis o nouă linie de credit.

Depărtarea de ficțiune

Abia când am ieșit împotriva sterilizării și mutilării copiilor confuzați de gen și a membrilor serviciului militar transgender în 2017, organizațiile LGBT au încetat să mă mai ajute. Majoritatea mass-media s-au retras odată cu ei.

Peste noapte, am trecut de la a fi un răsfățat al liberalismului în presa, la statutul de paria conservator.

Ambele grupuri au început repede să-și dea seama că comunitatea transgender avea mâinile pătate. Soluția lor a fost să mă ignore complet și ceea ce devenise odinioară povestea mea. De asemenea, au încetat să recunoască faptul că eram în spatele opțiunii nonbinare care există acum în 11 state.

Adevărul este că schimbarea mea de sex în nonbinar a fost o fraudă medicală și științifică. Luați în considerare faptul că, înainte de audierea istorică a instanței, avocatul meu m-a informat că judecătorul are un copil transgender.

Destul de sigur, în dimineața scurtei mele ședințe judecătorești, judecătorul nu mi-a pus o singură întrebare. Nici acest ofițer al instanței nu a cerut să vadă nicio dovadă medicală care să pretindă că m-am născut cu ceva magic. În doar câteva minute, judecătorul a semnat hotărârea instanței.

Nu am tulburări de dezvoltare sexuală. Toată confuzia mea sexuală era în capul meu. Ar fi trebuit să fiu tratat. În schimb, la fiecare pas, medicii, judecătorii și grupurile de advocacy mi-au alintat ficțiunea.

Masacrul care a venit de la victoria mea la tribunal este un caz fără precedent la fel ca decizia în sine. Ordinul judecătorului a condus la cheltuirea a milioane de dolari ai contribuabililor pentru a pune un marker X pe permisele de conducere în 11 state până acum. Acum puteți deveni bărbat, femeie sau nonbinar în toate actele.

În opinia mea, judecătorul din cazul meu ar fi trebuit să se recuze. Făcând acest lucru, ea m-ar fi scutit de calvarul care urma să vină. De asemenea, ea m-ar fi scutit de a fi nevoită să suport povara marelui secret din spatele victoriei mele.

Acum cred că ea nu îmi valida doar identitatea transgender. Avansa și identitatea transgender a copilului ei.

Un magistrat sensibil mi-ar fi spus un NU politicos și ar fi refuzat să semneze o astfel de cerere legală ciudată. „Genul este doar un concept. Sexul biologic ne definește pe toți ”, ar fi trebuit să spună acea persoană.

În ianuarie 2019, neputând să merg mai departe cu frauda nici măcar o singură zi, mi-am revendicat sexul de la naștere, de bărbat. Greutatea minciunii pe conștiința mea a fost mai mare decât valoarea faimei pe care am câștigat-o din participarea la această escrocherie elaborată.

Jamie Shupe a obținut o nouă carte de identitate militară cu desemnare de sex masculin în februarie 2019

Două identități de gen false nu au putut ascunde adevărul realității mele biologice. Nu există al treilea gen sau al treilea sex. La fel ca mine, persoanele intersexuale sunt fie bărbați, fie femei. Starea lor este rezultatul unei tulburări de dezvoltare sexuală și au nevoie de ajutor și compasiune.

Mi-am jucat rolul meu în a împinge înainte această mare iluzie. Nu sunt victima aici. Soția mea, fiica mea și contribuabilii americani, ei sunt adevăratele victime.’

Tags: Alice DregerAnne Fausto-SterlingBlanchardfemeiegenJ. Michael BaileyJames ShupeJudith ButlerLGBTnonbinarsexSUAtransgender
Categorii: Știrile zilei