Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, a avut cancer tiroidian

Publicat:

Jared Kushner, fost consilier principal al preşedintelui american Donald Trump şi soţul uneia dintre fiicele acestuia, Ivanka, a dezvăluit într-un volum de memorii ce va fi publicat luna viitoare că a fost diagnosticat cu cancer tiroidian în anul 2019, informează Reuters luni, potrivit agerpres.

Potrivit unor fragmente din această carte, consultate de jurnalişti de la Reuters, Jared Kushner a fost contactat la bordul avionului Air Force One, care îl transporta pe Donald Trump în statul Texas, de către Sean Conley, un medic de la Casa Albă, care i-a spus că rezultatele analizelor sale efectuate la Walter Reed Medical Center arătau că suferea de cancer şi că el “trebuia să se programeze imediat pentru o operaţie”.


Citește și : Ursula von der Leyen lansează un apel la solidaritate pentru rezolvarea crizei gazelor

Jared Kushner a suportat acea intervenţie chirurgicală chiar înainte de sărbătoarea Thanksgiving din 2019 şi a spus că a reuşit să păstreze secretul asupra diagnosticului său medical în pofida faptului că lucra la Casa Albă, de unde informaţii confidenţiale au ajuns de mai multe ori în presă. Fragmente din volumul său de memorii au fost publicate în premieră de cotidianul The New York Times.

Fără ştirea lui Kushner, preşedintele Donald Trump era însă la curent cu diagnosticul de cancer. “În ziua de dinaintea operaţiei, Trump m-a invitat în Biroul Oval şi i-a cerut echipei sale să închidă uşa biroului. ‘Ai emoţii din cauza operaţiei?’, m-a întrebat el”, a dezvăluit Jared Kushner.

“Cum ai aflat despre asta?”, l-a întrebat Kushner. “Eu sunt preşedintele. Eu ştiu tot. Înţeleg că vrei să păstrezi tăcerea asupra acestor lucruri. Şi mie îmi place să procedez la fel. Totul va fi bine. Nu-ţi face griji în legătură cu munca ta de aici. Ne-am asigurat că totul va funcţiona în absenţa ta”, i-a răspuns preşedintele Donald Trump.

Volumul de memorii scris de Jared Kushner se intitulează “Breaking History: A White House Memoir” şi va fi publicat pe 23 august.

Citește și : Germania este în pragul recesiunii după ce încrederea în economie s-a prăbuşit în luna iulie

Jared Kushner a dezvăluit că o parte importantă a glandei sale tiroide a fost extirpată în timpul acelei intervenţii chirurgicale, care a avut loc în perioada negocierilor intense purtate de Statele Unite în privinţa unui acord comercial cu China.

Jared Kushner a fost negociatorul-şef al acordului intermediat de Statele Unite ce a permis normalizarea legăturilor dintre Israel şi mai multe state arabe în 2020. El conduce în prezent o companie de investiţii, Affinity Partners, şi s-a retras pentru moment din politică.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un om a murit într-un accident grav

Un om a murit într-un accident grav Grav accident rutier s-a produs în seara zilei de duminică, 7 iulie, în satul Trebisăuți din raionul Briceni....

Căruțaș mort beat la Călărași

Căruțaș mort beat la Călărași Polițiștii de patrulare au oprit la timp în trafic un căruțaș în stare de ebrietate, care putea provoca o...

S-au luat la pumni şi picioare chiar în mijlocul intersecţiei

S-au luat la pumni şi picioare chiar în mijlocul intersecţiei Bătaie la o intersecție din capitală. Imaginile au fost publicate de activiștii de la „StopHam...

Procesul de evaluare a bunurilor imobile va fi mai transparent și eficient

Procesul de evaluare a bunurilor imobile va fi mai transparent și eficient Mai multă transparență și eficiență în procesul de evaluare a bunurilor imobile. Citește și:...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.