X

Jason Momoa confirmă că are o relaţie cu actriţa Adria Arjona

Jason Momoa confirmă că are o relaţie cu actriţa Adria Arjona

Actorul american Jason Momoa a confirmat că are o relaţie cu actriţa de origine portoricană Adria Arjona, fiica cântăreţului guatemalez Ricardo Arjona, odată cu publicarea mai multor fotografii pe Instagram, cu ecou în presa locală, transmite marţi EFE.

Starul din Aquaman a oficializat relaţia în urmă cu câteva luni, după ce fosta sa soţie, actriţa Lisa Bonet, a depus oficial cererea de divorţ, la doi ani de la despărţirea lor, potrivit stiripesurse.ro.

Citește și: Preţurile mondiale la alimente au crescut în aprilie, pentru a doua lună la rând: Scumpiri la carne și cereale

Momoa a distribuit pe Instagram o serie de fotografii din recenta sa călătorie în Japonia, inclusiv un instantaneu în care el şi vedeta din seria “Andor” stau aşezaţi la masă îmbrăţişaţi.

Potrivit ENews, deşi este pentru prima dată când Momoa, în vârstă de 44 de ani, postează informaţii despre relaţia sa cu Adria, în vârstă de 32 de ani, el a confirmat că are o iubită la începutul lunii mai. “Am o relaţie grozavă”, a declarat vedeta pe scena festivalului Basingstoke Comic Con din Anglia, la 11 mai, adăugând referitor la identitatea partenerei sale: “Veţi afla destul de curând”.

Citește și: STUDIU/ În Republica Moldova, cel mai mult migrează persoanele de la 25 la 34 de ani. Ce spun experții

Noua idilă a lui Jason cu actriţa din “Hit Man” vine la puţin peste doi ani după ce actorul şi fosta sa soţie, Lisa Bonet, cu care a fost căsătorit timp de patru ani şi are doi copii, şi-au anunţat despărţirea.

Tags: Adria ArjonaAquamanJason MomoaLisa Bonet
Diverse