Jennifer Aniston confirmă cele mai bizare zvonuri despre ea. Ce tratamente faciale face vedeta

Publicat:

Jennifer Aniston confirmă cele mai bizare zvonuri despre ea. Ce tratamente faciale face vedeta

Jennifer Aniston a confirmat recent că face tratamente faciale cu spermă de somon și că păstrează cenușa terapeutului ei într-o pungă zip-loc, în timp ce a negat alte speculații.

Jennifer Aniston a abordat mai multe zvonuri despre ea în timpul apariției sale la emisiunea lui Jimmy Kimmel. Vedeta din „Friends”, în vârstă de 55 de ani, a clarificat zvonurile într-un joc amuzant de tip „adevărat sau fals” cu gazda emisiunii, scrie Daily Mail.


Citește și: Majoritatea moldovenilor susține aderarea țării la UE și doresc să participe la referendum (sondaj)

Printre acestea s-a numărat și faptul că a urmat un „tratament facial cu spermă de somon” și un zvon conform căruia are „o pungă zip-loc” cu cenușa terapeutului său decedat – ambele fiind adevărate.

Anul trecut, Aniston a declarat că avea îndoieli cu privire la eficacitatea ingredientului unic al tratamentului, spunând pentru The Wall Street Journal: „În primul rând, am spus, ‘Serios? Cum obții spermă de somon?’”

Actrița a recunoscut că nu a simțit că tratamentul facial ar fi îmbunătățit aspectul pielii sale.

Sperma de somon a fost apreciată ca următorul ingredient de top din industria frumuseții coreene. Este oferită în prezent în spa-uri medicale, promițând creșterea regenerării celulare, producerea de mai mult colagen și îmbunătățirea pigmentării și inflamației.

Păstrează cenușa terapeutului ei

În altă parte a emisiunii, Jimmy a întrebat despre terapeutul său decedat: „Ai o pungă zip-loc cu cenușa terapeutului tău decedat? Asta e puțin adevărat, nu?”

„E puțin adevărat. O să par că am nevoie de un terapeut după asta,” a răspuns ea.

El a replicat: „Se pare că ai nevoie de unul oricum.”

Aniston a vorbit anterior despre cenușa terapeutului său într-un interviu din 2012 pentru GQ, explicând: „Am cenușa terapeutului meu într-o pungă. Mă vedea ca pe o fiică, iar eu o vedeam ca pe o mamă. Am fost la înmormântarea ei. Au împărțit-o în pungi zip-loc mici pe care le-au oferit ca suveniruri.”

Ce zvonuri respinge vedeta

Un zvon pe care actrița l-a respins a fost că ar fi „instalat un filtru de apă anti-îmbătrânire de 4.000 de dolari” în casa sa pentru câinii ei.

„Nu este adevărat. A apărut undeva?” a răspuns ea. „Ai face asta dacă ar exista?” a întrebat el.

Citește și: Forbes: Gazprom devine cea mai neprofitabilă corporație rusă, cu pierderi nete record

„Absolut nu.”

Jimmy a continuat: „Ai o centură neagră în jiu-jitsu?” la care ea a răspuns: „Absolut nu.”

„Ai fost vreodată abordată pentru un autograf în timp ce erai goală într-o saună?”

Ea a șocat publicul când a răspuns: „Da. O poză.”

„Ai spus nu?” a întrebat el. „Am spus absolut nu,” a spus ea.

Jennifer a fost invitată la emisiunea de pe ABC pentru a-și promova noua carte pentru copii „Clydeo Takes a Bite Out of Life,” inspirată de câinele ei adoptat, Clyde.

Actrița a semnat un contract pentru patru cărți cu HarperCollins Publishers și studioul de animație Invisible Studio pentru o serie de lucrări ce îl au ca protagonist pe câinele animat Clydeo.

Jennifer și-a adus iubitul câine Clyde cu ea în studioul emisiunii din Los Angeles. Clyde și-a făcut debutul pe micile ecrane când Jennifer l-a adus pe scenă alături de Jimmy.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Serviciile secrete rusești au folosit o ‘capcană de miere’ pentru a recruta un politician irlandez ca agent al Kremlinului în timpul negocierilor pentru Brexit

Serviciile secrete rusești au folosit o 'capcană de miere' pentru a recruta un politician irlandez ca agent al Kremlinului în timpul negocierilor pentru Brexit Serviciile...

Președintele unei țări amenință cu interzicerea pariurilor sportive: ‘Bani pariați din ajutoarele sociale!’

Președintele unei țări amenință cu interzicerea pariurilor sportive: 'Bani pariați din ajutoarele sociale!' Președintele Braziliei Luiz Inacio Lula da Silva, al cărui guvern încearcă să...

Șeful Volkswagen: Constructorii auto chinezi ar trebui să poată evita taxele vamale investind în UE

Șeful Volkswagen: Constructorii auto chinezi ar trebui să poată evita taxele vamale investind în UE Directorul general al producătorului auto german Volkswagen a declarat că...

Zgomote misterioase ce par a veni din cer, auzite în toată lumea. Care sunt explicațiile posibile

Zgomote misterioase ce par a veni din cer, auzite în toată lumea. Care sunt explicațiile posibile Ani de zile, oameni din mai multe zone ale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.