Jennifer Lopez și-a serbat ziua de naștere fără Ben Affleck. ‘Nu mai sunt împreună’

Publicat:

Jennifer Lopez și-a serbat ziua de naștere fără Ben Affleck. ‘Nu mai sunt împreună’

Jennifer Lopez împlinește 55 de ani pe 24 iulie, dar a sărbătorit împlinirea frumoasei vârste mai devreme În weekend, vedeta a fost surprinsă distrându-se în compania prietenilor, în Bridgehampton.

La petrecere, ea a purtat un compleu alb cu flori și o pereche de sandale roz cu platformă. J. Lo a părut extrem de fericită să își celebreze ziua de naștere alături de cei dragi.


Cu toate acestea, marele absent a fost chiar soțul ei, Ben Affleck (51 de ani), care a fost văzut în ultima vreme fără verighetă. Diva, care deține o avere de 400 de milioane de dolari, s-ar fi despărțit de actor în urmă cu câteva luni, însă până acum nici unul nu a vrut să anunțe oficial divorțul. Cei doi și-au scos la vânzare casa din California, pe care au cerut 68 de milioane de dolari.

De asemenea, surse apropiate de Bennifer au afirmat recent că starul din „Batman vs. Superman: Zorii dreptății” și-a luat de acasă ultimele obiecte care îi aparțineau, în timp ce artista era în vacanță în Italia. Acum, Affleck stă cu chirie, într-o casă situată aproape de fosta soție.

În prezent Ben Affleck plătește o chirie de 100.000 de dolari pe lună, într-o locuință situată lângă fosta lui soție, Jennifer Garner (52 de ani) – alături de care are trei copii Violet (18 ani), Fin (15 ani) – care anterior se numea Seraphina, și Samuel.   „Ben stă acolo de aproximativ două luni.  Pare în regulă. A fost la biroul lui în fiecare zi și pare concentrat pe muncă. De asemenea, petrece timp cu copiii săi.”, a dezvăluit o altă sursă apropiată de actorul de la Hollywood.

Jennifer a mai divorțat până acum de trei ori, deci se pare că este expertă în acest domeniu. Cu penultimul soț, Marc Anthony (55 de ani), are copii gemeni, Emme și Maximilian (16 ani).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Andrei Năstase a dus la Președinție o carte despre Donald Trump, pentru a o înmâna președintei Maia Sandu

Andrei Năstase a dus la Președinție o carte despre Donald Trump, pentru a o înmâna președintei Maia Sandu Ex-ministrul de Interne Andrei Năstase, care va...

Prima zi de admitere la universităţile din Republica Moldova

Prima zi de admitere la universităţile din Republica Moldova Prima zi de admitere la universităţile din Republica Moldova a început cu probleme tehnice. Platforma online...

Locuitorii cartierului din preajma Aeroportului, lăsați fără infrastructură, fără spații verzi și fără speranță

Locuitorii cartierului din preajma Aeroportului, lăsați fără infrastructură, fără spații verzi și fără speranță S-au pomenit marginalizați și chiar ignorați. De această părere sunt mai...

A fost desemnat constructorul ansamblului de poduri peste Prut de la Ungheni

A fost desemnat constructorul ansamblului de poduri peste Prut de la Ungheni Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, luni, că a fost desemnat constructorul ansamblului de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.