X

Jerrold Nadler: Trump a plasat interesele personale deasupra celor ale SUA

Preşedintele Donald Trump a plasat interesele personale deasupra celor ale Statelor Unite, a acuzat, miercuri, Jerrold Nadler, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Judiciare a Camerei Reprezentanţilor, scrie mediafax.

Camera Reprezentanţilor urmează să activeze inculparea preşedintelui Donald Trump pentru abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului.

Citește și : Camera Reprezentanţilor deschide dezbaterea privind punerea sub acuzare a lui Trump

“Primul articol se referă la faptul că preşedintele a utilizat funcţia publică pentru a obliga un guvern străin să îl atace pe rivalul său politic. Al doilea articol se referă la faptul că preşedintele a adoptat măsuri extreme şi fără precedent pentru obstrucţionarea investigaţiei despre comportamentul său”, a declarat Jerrold Nadler, citat de CNN.

“Cele două articole de inculpare se referă la faptul că preşedintele Trump a plasat interesele politice private deasupra securităţii naţionale, deasupra alegerilor şi deasupra sistemului de control şi echilibru. După luni de investigaţii, nu pot exista dubii serioase asupra dovezilor”, a spus Jerrold Nadler.

Tags: abuz de putereCamera ReprezentantilorcongresDonald TrumpJerrold Nadler
Categorii: Știrile zilei