X

Jimmy Kimmel şi John Mulaney au refuzat oferta de a prezenta următoarea gală a premiilor Oscar

Jimmy Kimmel şi John Mulaney au refuzat oferta de a prezenta următoarea gală a premiilor Oscar

Cunoscuţii actori americani de comedie Jimmy Kimmel şi John Mulaney au decis să nu accepte oferta de a prezenta următoarea gală de decernare a premiilor Oscar, care va avea loc pe 2 martie anul viitor, a relatat marţi revista Variety, citată de agenţia de presă EFE.

Jimmy Kimmel, care a fost de patru ori gazda ceremoniei de decernare a Oscarurilor, inclusiv la ultimele două ediţii ale acestei gale, a refuzat oferta la începutul verii, potrivit stiripesurse.

Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

John Mulaney, care a participat la cea mai recentă ceremonie de atribuire a râvnitelor premii din industria filmului şi care a fost, de asemenea, prezentator al galei Oscarurilor onorifice, eveniment denumit Governors Awards, are “un program încărcat, cu mai multe proiecte la orizont”, a indicat presa de specialitate.

Jimmy Kimmel ocupă în prezent locul al patrulea în clasamentul personalităţilor cu cele mai multe apariţii în postura de gazdă a galei premiilor Oscar, la egalitate cu Whoopi Goldberg şi Jack Lemmon, fiecare prezentând ceremonia de câte patru ori.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Ei sunt devansaţi de Johnny Carson, care a prezentat gala de cinci ori, actorul Billy Crystal, cu nouă apariţii, şi Bob Hope, cu 19 apariţii.

Amfitrionul Oscarurilor onorifice din luna ianuarie şi prezentator secundar în cadrul celei de-a 96-a ediţii a Oscarurilor, John Mulaney era unul dintre favoriţii fanilor pentru a obţine titulatura de prezentator principal al galei Oscar din 2024, potrivit Variety.

Tags: Jimmy KimmelJohn MulaneyOscar
Diverse