JO Paris 2024 – Tom Cruise, formaţiile franceze Phoenix şi Air vor participa la ceremonia de închidere

Publicat:

JO Paris 2024 – Tom Cruise, formaţiile franceze Phoenix şi Air vor participa la ceremonia de închidere

După ceremonia de deschidere din 26 iulie, care a durat peste 3 ore şi jumătate, şi spectaculoasele interpretări ale lui Céline Dion, Lady Gaga, Aya Nakamura şi Gojira, regizorul Thomas Jolly pregăteşte pentru duminică un alt spectacol cu stil.

Spectacolul său, intitulat “Records”, va fi mai scurt decât cel pe care l-a planificat pentru Sena. De această dată, va avea loc într-un spaţiu închis, Stade de France, şi se va desfăşura pe o perioadă mai scurtă, de aproape două ore, potrivit stiripesurse.


Citește și : Moscova acuză YouTube că cenzurează conţinutul la comanda Washingtonului

Producătorii au anunţat o creaţie distopică, o lume futuristă în care Jocurile au dispărut. Vor fi surprize, divertisment şi muzică pentru a asigura trecerea de la Paris 2024 la Los Angeles 2028.

Potrivit informaţiilor Le Parisien, grupurile granceze Air şi Phoenix vor cânta la ceremonia de duminică seara. Este un mod de a întruchipa muzica franceză care este exportată şi plăcută de americani.

Nicolas Godin şi Jean-Benoît Dunckel, duo-ul Air, marchează în prezent 26 de ani de la lansarea primului lor album, „Moon Safari”. Acest album devenit legendar s-a vândut în peste două milioane de exemplare în întreaga lume, în special în ţările anglofone. În această toamnă, duo-ul va efectua un turneu pe continentul american, cu aproximativ douăzeci de concerte, dintre care două sold-out în Los Angeles.

Cvartetul Phoenix, vedetă în Statele Unite

Phoenix, la rândul lor, sunt un adevărat fenomen de cealaltă parte a Atlanticului. Cvartetul din Versailles, care cântă în engleză, este condus de Thomas Mars, căsătorit cu regizoarea Sofia Coppola şi ginerele lui Francis Ford Coppola. El îşi împarte timpul între Paris şi Los Angeles. Muzicienii din Paris şi pop-ul lor cu accente electronice au cucerit imediat Statele Unite, unde au fost adoptaţi încă de la cel de-al patrulea album al lor, “Wolfgang Amadeus Phoenix”. Albumul le-a adus un premiu Grammy în 2010 şi un turneu triumfal.

În 20 octombrie al aceluiaşi an, Phoenix a vândut toate biletele la Madison Square Garden din New York, cu un bis surpriză din partea amicilor lor de la Daft Punk, pentru un spectacol istoric care a rămas ca ultima apariţie live a duo-ului înainte de destrămarea lor în 2021. De atunci, Thomas Mars şi trupa sa au susţinut turnee în unele dintre cele mai importante locuri şi au fost cap de afiş la unele dintre cele mai mari festivaluri din America.

O cascadorie la Stade de France pentru Tom Cruise

Potrivit Le Parisien, a fost confirmată prezenţa lui Tom Cruise pentru a simboliza trecerea de la Paris la Los Angeles. Starul va lua parte la o secvenţă de şapte-opt minute operată de americani chiar înainte de discursurile oficiale. Aceasta va include imagini din urmărirea pe care actorul a filmat-o în aprilie, nu departe de Champs Elysées şi pe podul Bir-Hakeim. Imaginile video îl arată plecând în viteză pe o motocicletă cu un mare steag alb, din care lipsesc doar inelele olimpice.

Citește și : Gazprom ar putea să nu mai tranziteze gaze naturale rusești prin Ucraina, afectând securitatea energetică a R. Moldova

Prezent la ceremonia de deschidere şi în capitală, unde a fost făcut Cavaler al Artelor şi Literelor de ministrul Culturii Rachida Dati, Tom Cruise urmează să pregătească o cascadorie pe faţada Stade de France, pe care o va realiza duminică seara. Cu câteva zile în urmă, el a filmat, de asemenea, o scenă în jurul literelor mitice “Hollywood” din Los Angeles, care va servi, de asemenea, ca o lansare simbolică pentru Jocurile Olimpice din 2028. O superproducţie hollywoodiană, în care unii speră să apară şi Beyoncé.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Justiția iraniană a redus la jumătate pedeapsa cântăreţului Shervin Hajipour

Justiția iraniană a redus la jumătate pedeapsa cântăreţului Shervin Hajipour O curte de apel iraniană a redus la jumătate pedeapsa de trei ani de închisoare...

Pachete cu cocaină în valoare de 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida în timpul furtunii Debby

Pachete cu cocaină în valoare de 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida în timpul furtunii Debby Mai multe pachete care...

Cineastul David Lynch spune că este prea bolnav pentru a mai regiza personal filme

Cineastul David Lynch spune că este prea bolnav pentru a mai regiza personal filme Cineastul David Lynch a declarat că acum este prea bolnav pentru...

SUA: Un acord de încetare a focului şi eliberare a ostaticilor e mai aproape ca oricând

SUA: Un acord de încetare a focului şi eliberare a ostaticilor e mai aproape ca oricând Un acord între Israel şi Hamas de încetare a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.