X

Joe Biden le urează lui Donald şi Melaniei Trump ‘recuperare rapidă’

Candidatul democrat la Casa Albă Joe Biden le-a urat vineri ”recuperare rapidă” preşedintelui SUA Donald Trump şi soţiei acestuia Melania Trump, testaţi pozitiv pentru COVID -19, relatează AFP, potrivit agerpres.

Jill Biden ”şi cu mine trimitem gândurile noastre către preşedintele Trump şi Prima Doamnă Melania Trump pentru o recuperare rapidă”, a scris pe Twitter fostul vicepreşedinte al SUA, în vârstă de 77 de ani. Trump şi Biden s-au aflat în Cleveland, Ohio, marţi seară, în sala unde a avut loc prima dezbatere pentru alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie.

Citește și : Restricţiile de la începutul pandemiei au dus-o pe Merkel înapoi în timp: ‘Mi-am adus aminte de viaţa mea din RDG!’

”Vom continua să ne rugăm pentru sănătatea şi siguranţa preşedintelui şi a familiei sale”, a continuat el.

Fosta “mână dreaptă” a lui Barack Obama urma să se deplaseze vineri dimineaţa spre Michigan, unde are planificate mai multe acţiuni de campanie. Echipa sa nu a confirmat dacă programul său a fost menţinut.

Testat pozitiv pentru COVID -19 în noaptea de joi spre vineri, Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, a fost nevoit să-şi suspende campania, chiar dacă era deja devansat în sondaje în competiţia cu Joe Biden.

Cei doi rivali s-au reunit marţi seară pe scenă pentru o primă dezbatere televizată. Niciunul nu purta mască de protecţie, dar au fost plasaţi astfel încât să se respecte distanţarea fizică.

Citește și : Paşinian critică dur Turcia: ‘Se aventurează din nou pe calea genocidului’

 

Familiile şi invitaţii lor au urmărit duelul televizat în sală, unde nu toate persoanele purtau mască.

Miliardarul a ironizat din nou cu această ocazie precauţiile luate de rivalul său democrat în faţa noului coronavirus.

Noul coronavirus a ucis peste 207.000 de oameni în Statele Unite, cea mai afectată ţară din lume.

Tags: covid-19Donald Trump şJoe BidenMelania TrumpSUA
Categorii: Știrile zilei